logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جاده همدان - قزوین باز شد

جاده همدان - قزوین باز شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان گفت: با شروع ریزش برف از روز یکشنبه جاده رزن - قزوین مسدود شده بود که با تلاش راهداران شمگاه دوشنبه باز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، محمودرضا عراقی شامگاه دوشنبه اظهار کرد: در حالیکه جاده همدان - قزوین در محدوده استان همدان باز بود ولی به علت مسدود بودن مسیر در استان مجاور اجازه تردد به خودروها داده نمی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اضافه کرد: با تلاش و همت مجموعه راهداری در حال حاضر مسیر همدان از سمت رزن - قزوین باز شده و تردد جریان یافته است.

وی گفت: با وجود باز بودن مسیر آزاد راه همدان - ساوه در حوزه استحفاظی همدان ولی این مسیر در حوزه استحفاظی استان مرکزی مسدود است.

معاون عمرانی استانداری همدان اضافه کرد: در حال حاضر طبق گفته معاون عمرانی استانداری مرکزی راهداران این استان در حال باز کردن این مسیر هستند.

عراقی اظهار کرد: در صورت بازگشایی مسیر آزاد راه همدان - ساوه ، اجازه تردد به خودروهای عبوری در این آزاد راه داده می شود.

ریزش برف از بامداد روز گذشته تاکنون موجب مسدود شدن مسیر همدان - ساوه، و گردنه اوج شده و در 24 ساعت گذشته شاهد اسکان 22 هزار مسافر در پایگاههای امداد جاده ای این استان بوده ایم.

طبق اعلام مرکز هواشناسی هوای همدان با پایان بافتن ریزش برف در ظهر امروز دوشنبه، دمای هوا تا پایان هفته جاری به شدت کاهش یافته و موجی از سرما در راه است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه