دهقان نسب:
ممیزی و نظارت لازم است
حبیب دهقان نسب با بیان اینکه کسی مدعی و خواستار حذف ممیزی و نظارت ها نیست، افزود: هر کشوری برای خود چارچوبی دارد و هیچ کس خواستار و مدعی حذف شدن ممیزی ها نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حبیب دهقان نسب در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با بیان اینکه هنر و سینما هر گز نمی میرد، افزود: هنر هیچ وقت مردنی نیست و الان حالش کمی ناخوش است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با ابراز تاسف از وضعیت پیش آمده در عرصه هنر ایران طی هشت سال گذشته تاکید کرد: متاسفانه طی هشت سال گذشته تبر به ریشه هنر در عرصه های مختلف سینما و تئاتر و موسیقی و سایر بخش ها زده شد.
,دهقان نسب افزود: عقب گردی که در این مدت برای عرصه هنر ایجاد شد به آسانی قابل جبران نیست.
,,

, ,
این هنرمند سینما و تلئویزیون با ابراز امیدواری نسبت به تحقق شعارهای دولت تدبیر و امید در همه بخش ها بخصوص هنر گفت: امیدواری که همانگونه که یکی از شعارها امید و و امیداواری است در همه بخش ها شاهد توسعه در همه بخش ها باشیم و وضعیت زندگی مردم بهبود پیدا کند.
,دهقان نسب افزود: امیدواریم علی رغم جفای صورت گرفته در حق هنر در طی هشت ساله گذشته و ضربه خوردن هنر امیدواریم وضعیت هنر بهتر شود و سینماها پر از تماشاگر شود و فیلم های خوبی شود.
,وی با بیان اینکه کسی مدعی و خواستار حذف ممیزی و نظارت ها نیست، افزود: هر کشوری برای خود چارچوبی دارد و هیچ کس خواستار و مدعی حذف شدن ممیزی ها نیست.
,این هنرمند سینما و تلویزیون با تاکید بر لزوم تدوین ممیزی ها و نظارت ها بر اساس چارچوبی منطقی و اصولی افزود: چارچوب ممیزی نباید روز به روز تنگ تر شود و کمی دریچه ها را باز بکنیم.
,دهقان نسب باز شدن فضا برای هنر را موجب پدید آمدن فیلمنانه ها و فیلم و نمایش های مطلوب و بامحتوا دانست و افزود: طبیعتا اگر دست ها کمی برای ساخت فیلم های متنوع تر باز شود مطئمنا مردم به سینماها رو می آورند و سینماها پر می شود هرچند باید وضعیت اقتصادی مردم نیز بهتر شود.
,وی با بیان اینکه برخی مشکلات در زمینه فیلم سازی است که در زمینه کیفیت فیلم ها تاثیر می گذارد افزود: متاسفانه فیلم ها بعد از اینکه دو هفته از اکرانشان می گذارند به صورت ویدیو وارد بازار می شوند.
,,

, ,
به گفته دهقان نسب حداقل باید 6 ماهه از اکران یک فیلم بگذرد تا وارد شبکه ویدیویی شود. این هنرمند سینما و تلویزیون با عدم رد این موضوع که برخی افراد با دادن پول و همچنین داشتن قیافه وارد سینما می شوند، افزود: برخی ها یک پول کلان می دهند تا در فیلم شریک شوند و یا حتی بازی کنند و اگر این فرد استعداد بازیگری نداشته باشد تجربه نشان داده طبیعتا بعد از چند فیلم کنار می رود. دهقان نسب افزود: اگر فردی استعداد نداشته باشد و صرفا خاله خاله بازی و پارتی بازی و پرداخت پول وارد سینما شود خیلی زود کنار می رود.
,وی، همچنین وضعیت تئاتر ایران را به لحاظ مکان برای اجرا و عواید مالی نامطلوب دانست و گفت: تجربه نشان داده است که ما در سینما و تئاتر استعدادهای خوبی داریم ولی وجود برخی مشکلات در این زمینه هنرمندان تئاتر را آزار می دهد.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه