با پیگیریهای حاجی دلیگانی انجام گرفت؛

تخصیص اعتبار پروژه های ناتمام برخوار از سوی وزیر راه و شهرسازی

تخصیص اعتبار پروژه های ناتمام برخوار از سوی وزیر راه و شهرسازی
با پیگیری های نماینده مردم برخوار در مجلس، تخصیص اعتبار به برخی از پروژه های نیمه تمام حوزه راه و مسکن شهرستان برخوار، از سوی آخوندی انجام گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرماه، طی آخرین دیدار نماینده مردم شهرستان های برخوار، شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی با عباس آخوندی، پیگیری برخی از مشکلات حوزه راه و مسکن شهرستان های حوزه انتخابیه توسط حاجی دلیگانی انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه،,

در این دیدار صمیمی که معاونان حمل و نقل جاده ای و راهداری و امور مجلس و وزیر راه و شهرسازی نیز حضور داشتند، آخوندی در خصوص حدود ۲۰ مکاتبه که بخشی از آنها نامه های شخصی و بیشتر نامه ها در مورد مشکلات دو شهرستان شاهین شهر ومیمه و برخوار بود دستور لازم را صادر کرد.

,

تأمین قیر رایگان برای آسفالت معابر دولت آباد، جاده های دسترسی حبیب آباد و دستگرد و فاز دوم کوی انقلاب، تأمین اعتبار ده میلیارد ریالی برای ساماندهی محور حبیب آباد به اصفهان، روکش آسفالت محور دولت آباد به حبیب آباد (۷ میلیارد ریال)، تکمیل اصلاح سه راهی شاپور آباد (۵ میلیارد ریال)، تکمیل جاده محسن آباد به شاپور آباد (۵ میلیارد)، احداث زیرگذر و روگذر مناسب برای شهرها و روستاهای مسیر کنار گذر شرق، ایجاد دسترسی محلی در کنار گذر شرق برای زائرین امامزاده ابوالحسن (ع) کمشچه و ایجاد بارانداز در حاشیه کنار گذر شرق از جمله درخواست های آقای حاجی از وزیر راه وشهرسازی بود.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه