مدیرکل تعزیرات حکومتی خبر داد

تعزیر 4 میلیارد ریالی قاچاقچیان در مازندران

تعزیر 4 میلیارد ریالی قاچاقچیان در مازندران
مدیرکل تعزیرات حکومتی ضمن اشاره به تشکیل 310 فقره پرونده قاچاق در سال جاری گفت: در این پرونده ها، قاچاقچیان جمعا به مبلغ 4 میلیارد و 874 میلیون و 554 هزار و 719 ریال جزای نقدی محکوم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عباسی دقایقی قبل در گفت و گو با خبرنگار مازند اصناف از تعزیر بیش از 4 میلیارد ریالی قاچاقچیان در مازندران خبر داد و گفت : یکی از رسالت های مهم تعزیرات حکومتی، رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا وارز می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف,

 

,

 

,

 

,

وی با بیان اینکه برای رسیدگی به پرونده های قاچاق، شعبه ویژه ای تاسیس شد تا به این گونه پرونده ها رسیدگی شود، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 310 فقره پرونده قاچاق به شعب تعزیرات حکومتی در سراسر استان ارسال شد که بسیاری از آنها مختومه و مابقی در حال رسیدگی برای صدور رای نهایی است.

,


مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطرنشان کرد: در این پرونده ها، قاچاقچیان جمعا به مبلغ 4 میلیارد و 874 میلیون و 554 هزار و 719 ریال جزای نقدی محکوم شدند.

,
,


عباسی در پایان در خصوص کمیت پرونده های قاچاق در استان اذعان کرد: قاچاق چوب و درخت 63 فقره، هیزم 25 فقره، سیگار 23 فقره، لوازم آرایشی 20 فقره، قاچاق موتور سیکلت 16 فقره، تلفن همراه 9 فقره، خاویار 5 فقره، قایق موتوری 2 فقره و سایر موارد نیز 152  فقره از پرونده های متشکله را شامل می شود.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه