تجدید حیات روحیه استکبار ستیزی
جعفر برزگر بعد از نشست های 16 آذر در دانشگاه های کشور و جشن های برپا شده در توفارقان نوشت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
هرسال روز ۱۶ اذر یاد اور سال۱۳۳۲ است البته نه ان کودتای معروف ۲۸ مرداد که امریکایی نهضت ملی نفت را با ان ذبح کردند بلکه حائثه ای که در ماه اذر ان سال اتفاق افتاد ۱۶ اذر ورود نیکسون به دانشگاه تهران وقربانی کردن دانشجویان درپیش پای او.
اگر قدری در حادثه ۱۶ اذر تامل کنیم بارزترین شاخصه ان استکبار ستیزی است استکباری که چند ماه پیش کودتا را ترتیب داد دکتر محمد مصدق فکر میکرد در مقابل انگلیس میتواند به امریکا تکیه کند غافل از ان که این دو ماهیتا تفاوتی با هم ندارند تنها در ظاهر است که طور دیگر بزک شده اند.
این مقدمه کوتاه لازم بود تا با پیشینه این روز اشنا بشویم اما ما از مقطع انقلاب اسلامی جنبش دانشجوی را پر نشاط تر میبینیم پس به صورت مبسوط تر به ان میپردازیم.
جنبش دانشجویی بعد ازانقلاب
اگر از مبارزات گسترده دانشجویان در سال های پر اشوب انقلاب در گذریم اولین مقطع به تسخیر سفارت امریکا توسط دانشجوییانیروخط امام میرسیم مهندس بازرگان راه رفته مصدق در اعتماد به امریکا راتکرار کرد اما این بار جنبش دانشجویی مانع تکرار کودتای ۲۸ مرداد شد وبا تسخیر سفارت امریکا ،امریکا ومتحدین داخلی انرا رسوا ساخت ونقاب دروغین انقلابی را از چهره اانان برداشت.
مقطع بعدی دوران دفاع مقدس است که با رشادت دانشجویان ودیگر اقشار مردم ان حماسه های بی تکرار رخ داد.
جنبش دانشجویی وارمان های امام
در دهه هفتاد برخی جریانات سیاسی خارج از دانشگاه تلاش کردند تا جنبش دانشجویی را از مسیر ارمان های امام دور سازند که متسفانه قدری هم موفق شدند ما انرا در دگر اندیشی انجمن اسلامی مشاهده کردیم که دیگر روز سیزدهم ابان ماه را تحریم کردند از ان در دنا کتر ارمان شانزدهم اذر بود
جنبش دانشجویی واستکبار ستیزی
اما دردناک تر از سیزدهم ابان روز استکبار ستیزی بود که تبدیل به ارمان ستیزی گشت البته باید این اتفاقات دانشگاه را در ادامه دگر اندیشی که دربرخی انقلابیون رخ داده بود جست وجو کرد البته این به معنای خالی بود دانشگاه از ارمان های امام نبود
دانشجویان انقلابی در خط رهبری پرچم عزت واستقلال کشور را در دانشگاه بلند کرده وروز ۱۶ اذر تبدیل به روز مرگ امریکا دوستان کرده اند دانشجویان انقلابی همچنان در خدت امام ورهبری براین مسیر ادمه میدهند امید انکه دولت محترم هم این خط را با ندان کاری ازبین نبرد سه قطره خون دانشگاه برای چه چیزی ریخته شد اگر همیشسه به این سوال فکر کنیم دیکر اوبا مارا باهوش ومودب خطاب نمیکنم خط رهبر ی روشن است امروز امریکا نماد عینی استکبار است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه