ملی پوشان والیبال ساحلی در قشم اردو زدند
تیم های ملی الف و ب والیبال ساحلی کشور روز گذشته برای برپایی اردوی آماده سازی وارد قشم شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ورزش پنج ، اردوی آماده سازی تیم های ملی الف و ب والیبال ساحلی ایران از امروز در جزیره قشم آغاز شد و به مدت ۱۰ روز در دو مرحله پیگیری خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش پنج,حمید موحدی به عنوان مربی و کامران ذوقی به عنوان سرپرست تیم های ملی والیبال ساحلی ایران را در اردوی آماده سازی و رقابت های انتخابی هند همراهی خواهند کرد.
,تیم های ملی والیبال ساحلی الف و ب تمرینات بدنسازی و آمادگی جسمانی خود را امروز آغاز کردند و از فردا (سه شنبه) با ملحق شدن حمید موحدی مربی تیم های ملی، تمرینات توپی بازیکنان نیز آغاز خواهد شد.
,تیم های ملی الف (رحمان رئوفی و بهمن سالمی) و ب (صابر هوشمند و عباس پورعسگر) والیبال ساحلی ایران در مسابقات انتخابی المپیک کشور هند شرکت می کنند.
,مسابقات والیبال ساحلی انتخابی المپیک در شهر کوجی کوده ایالت کرالا هند برگزار می شود و تیم های ملی والیبال ساحلی ایران ۲۵ آذرماه تهران را به مقصد این کشور ترک می کنند.
,گفتنی است مسابقات والیبال ساحلی انتخابی المپیک ۲۰۱۶ برزیل از ۲۸ تا ۳۰ آذرماه در هند برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه