رییس شبکه بهداشت و درمان درگز خبر داد؛
تجهیز بیمارستان درگز به پنج دستگاه جدید
رییس شبکه بهداشت و درمان درگز گفت: بزودی مشکل مراجعه شبانه بیماران دیالیزی به بیمارستان امام خمینی(ره) درگز رفع می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، مهدی نوروزی رییس شبکه بهداشت و درمان درگز با اعلام این خبر گفت: در جهت تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) درگز و افزایش سطح رضایت بیماران، پنج دستگاه جدید به این بیمارستان افزوده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,وی ادامه داد: سه دستگاه دیالیز، یک تخت آی سی یو و یک ماشین بی هوشی در اتاق عمل از جمله این تجهیزات جدید می باشد.
,نوروزی در خصوص این تجهیزات خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیمارستان درگز دارای چهار دستگاه دیالیز است که پاسخگوی حجم مراجعه کنندگان را ندارد و بسیاری از بیماران برای دیالیز خون خود در نیمه شب به این بیمارستان مراجعه می کنند.
,وی تصریح کرد: با پایان یافتن عملیات نصب این دستگاه ها تعداد دستگاه های دیالیز این بیمارستان به دو برابر افزایش خواهد یافت و مشکل بیماران مرتبط با دیالیز خون کاهش جدی خواهد یافت.
,رییس شبکه بهداشت و درمان درگز درباره علت احتیاج بعضی از افراد به دستگاه دیالیز گفت: متاسفانه در سالهای اخیر بیماران مرتبط با فشار خون و دیابت افزایش یافته است؛ که معمولا در نتیجه این بیماری کلیه های فرد صدمه می بیند و نمی توانند کار تصویه خون را انجام دهد.
,وی افزود: با توقف تصویه خون توسط کلیه های آسیب دیده، فرد به طور منظم به دیالیز خون احتیاج خواهد داشت؛ که لازم است همه افراد برای پیشگیری از این بیماری فشار و قند خون خود را به طور منظم کنترل نمایند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه