رئیس پژوهشسرای امام محمد باقر(ع) رفسنجان:
درخشش ۳ دانش آموز رفسنجانی در جشنواره کشوری خوارزمی
رئیس پژوهشسرای امام محمد باقر(ع) رفسنجان گفت: امسال ده طرح دانش آموزی از رفسنجان به هفدهمین جشنواره خوارزمی کشور راه یافت که کسب رتبه سوم این جشنواره به ۳ دانش آموز رفسنجانی رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از“خانه خشتی“، حمید خالقی نژاد با اشاره به اینکه این کسب رتبه در گروه های فیزیک و نجوم و کشاورزی به دست امده است گفت: طرح بازدهی پنل های خورشیدی در گروه فیزیک و نجوم توسط دانش آموز بهروز خیام از رفسنجان رتبه سوم هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی را کسب کرد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “خانه خشتی“، حمید خالقی نژاد با اشاره به اینکه این کسب رتبه در گروه های فیزیک و نجوم و کشاورزی به دست امده است گفت: طرح بازدهی پنل های خورشیدی در گروه فیزیک و نجوم توسط دانش آموز بهروز خیام از رفسنجان رتبه سوم هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی را کسب کرد ., خانه خشتی,خالقی نژاد تصریح کرد: محمدحسین طالبی و علی تقوی دو دانش آموز دیگر از رفسنجان در جشنواره جوان خوارزمی در گروه کشاورزی شرکت کردند.
, خالقی نژاد تصریح کرد: محمدحسین طالبی و علی تقوی دو دانش آموز دیگر از رفسنجان در جشنواره جوان خوارزمی در گروه کشاورزی شرکت کردند.,وی خاطرنشان کرد: طرح این دو دانش آموز، اُنس گیر پسته است که رتبه سوم این جشنواره را به دست آورد.
, وی خاطرنشان کرد: طرح این دو دانش آموز، اُنس گیر پسته است که رتبه سوم این جشنواره را به دست آورد.,خالقی نژاد گفت: در مرحله داوری کشوری که در وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت و با دفاع حضوری از طرح ها در شهریور ماه امسال، ده طرح پذیرفته شدند و طراحان برای دفاع به تهران رفتند و نتایج نهایی آذر ماه اعلام شد.
, خالقی نژاد گفت: در مرحله داوری کشوری که در وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت و با دفاع حضوری از طرح ها در شهریور ماه امسال، ده طرح پذیرفته شدند و طراحان برای دفاع به تهران رفتند و نتایج نهایی آذر ماه اعلام شد.,۲۴ آذرماه در دانشگاه شهید بهشتی تهران مراسم تجلیل از برگزیدگان این دوره از جشنواره برگزار خواهد شد.
, ۲۴ آذرماه در دانشگاه شهید بهشتی تهران مراسم تجلیل از برگزیدگان این دوره از جشنواره برگزار خواهد شد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه