دفاع چین از کره شمالی درمورد حقوق بشر
وزارت امور خارجه چین طرح موضوع حقوق بشر در کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل متحد را مطلوب ندانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شین هوا، دربیانیه صادره توسط وزارت امور خارجه چین در این خصوص آمده است: شورای امنیت سازمان ملل متحد جای مناسبی برای طرح موضوع حقوق بشر در کره شمالی نیست؛ چرا که این اقدام ممکن است به تنش در شبه جزیره کره منتهی گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دراین بیانیه آمده است: بررسی موضوع حقوق بشر در کره شمالی باید با گفتگو و مذاکره مورد بررسی قرار گیرد. ما از هر اقدامی که تنش ها را در شبه جزیره کره افزایش دهد، مخالفیم.
این بیانیه می افزاید: امیدواریم که اقدامات گروه های مختلف درگیر در کره شمالی همواره در راستای برقراری صلح و ثبات در این شبه جزیره باشد.
پیونگ یانگ طرح موضوع حقوق بشر در کره شمالی را در راستای اهداف آمریکا برای مقابله با این کشور اعلام و با آن مخالفت کرده است.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه