در سمنان؛
قاتل خاموش جان 2 ورزشکار را گرفت
3 نفر من جمله 2 ورزشکار جوان مهدیشهری بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن در سمنان جان باختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نیزوا، این سه نفر که دو نفر از آنها مهدیشهری و پسرعمو و از ورزشکاران به نام شهرستان و استان سمنان هستند شب گذشته در کارگاه گاوداری در سمنان بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن دچار خفگی شده و جان باختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیزوا,یکی از بستگان نزدیک این دو پسر عمو ضمن تایید این خبر به خبرنگار نیزوا گفت: ساعت 5 صبح امروز خبر گاز گرفتگی این دو مهدیشهری به ما اعلام شد.
, نیزوا ,وی تصریح کرد: همچنین علاوه بر این دو پسر عموی مهدیشهری، کارگر آنها نیز به همراه این دو تن در گاوداری بوده که بر اثر گاز گرفتگی جان خود را از دست داد.
,طبق پیگیری هایی که خبرنگار نیزوا از بیمارستان های سمنان و مهدیشهر انجام داد ارجاع موارد گازگرفتگی از شب گذشته تا کنون را رد کردند و گویا این سه نفر در دم جان سپرده و به بیمارستان نرسیده اند.
,گاز مونوکسید کربن یا CO به دلیل بی بو و بی رنگ بودن آن، فرد متوجه نشت آن نمی شود و فرد را دچار مسمومیت می کند به همین دلیل نیز از این گاز به قاتل خاموش یاد می کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه