مردم میامی درفراق خاتم نور و کریم اهل بیت به سوگ نشستند+تصاویر

مردم میامی درفراق خاتم نور و کریم اهل بیت به سوگ نشستند+تصاویر
همزمان با فرا رسیدن 28 صفر سالروز وفات پیامبر گرامی اسلام و شهادت امام حسن مجتبی (ع) مراسم سوگواری با حضور هیئت های عزاداری نیروهای مسلح و آحاد مردم در شهرستان میامی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از میامی جوان ،همزمان با 28 صفر، سالروز رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت مظلومانه کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) شهرستان میامی غرق در عزا و ماتم بود و سیاه پوش پدر و فرزند فاطمه زهرا(س) شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میامی جوان,

دسته عزادری که با حضور هیئت های عزاداری نیروهای مسلح  و آحاد مردم  در مسیر مسجد جامع به سمت مسجد امام حسن مجتبی(ع)ضمن سوگواری و عزاداری در غم رحلت پیامبر گرامی اسلام و شهادت امام حسن مجتبی(ع) به عزاداری و سینه زنی پرداختند.

,

, , ,

 

,

, , ,

, , ,

شیفتگان پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) دیشب و امروز با سیاه پوش کردن سر درب مساجد، بقاع متبرکه و حسینیه ها، عشق خود را به آخرین فرستاده خدا و سبط اکبرش نشان دادند.

, شیفتگان پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) دیشب و امروز با سیاه پوش کردن سر درب مساجد، بقاع متبرکه و حسینیه ها، عشق خود را به آخرین فرستاده خدا و سبط اکبرش نشان دادند.,

, , ,

, ,

, ,

اردتمندان و عزاداران آل طاها در دسته های سینه زنی و زنجیرزنی همنوا با نوحه سرایان به یاد حضرت محمد مصطفی (ص) و مظلومیت فرزند فاطمه (س) به سوگواری پرداختند.

, اردتمندان و عزاداران آل طاها در دسته های سینه زنی و زنجیرزنی همنوا با نوحه سرایان به یاد حضرت محمد مصطفی (ص) و مظلومیت فرزند فاطمه (س) به سوگواری پرداختند.,

, , ,

, , ,

, ,

بر اساس هماهنگی های انجام شده زیارت حضرت رسول (ص) امروز بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام حسن مجتبی (ع)شهرمیامی طنین انداز شد.

, بر اساس هماهنگی های انجام شده زیارت حضرت رسول (ص) امروز بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام حسن مجتبی (ع)شهرمیامی طنین انداز شد.,

, , ,

, , , ,

, , , ,

, , ,

لازم به ذکر است؛ زیارت "حضرت رسول از بعید" زیارتی وارده در مفاتیح‌الجنان است که روز رحلت حضرت محمد (ص) در تمام مساجد، تکایا و زیارتگاه‌ها قرائت می‌شود.

, لازم به ذکر است؛ زیارت "حضرت رسول از بعید" زیارتی وارده در مفاتیح‌الجنان است که روز رحلت حضرت محمد (ص) در تمام مساجد، تکایا و زیارتگاه‌ها قرائت می‌شود.,

قرائت زیارتنامه، مرثیه سرایی و سخنرانی از جمله برنامه های این مراسم  بود.

, قرائت زیارتنامه، مرثیه سرایی و سخنرانی از جمله برنامه های این مراسم  بود.,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه