فرمانده انتظامی شهرستان آمل خبر داد
دستگیری اعضای باند سارقان منزل در آمل با 11 فقره سرقت
فرمانده انتظامی شهرستان آمل از دستگیری اعضای باند سارقان منزل با کشف بیش از 11 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، سرهنگ ولی الله گنجیان طی گفت و گویی مقدم از شناسایی و انهدام باند سارقان منزل با کشف بیش از 11 فقره سرقت در شهرستان امل خبر داد و گفت: پس از وقوع چندین فقره سرقت منزل در شهرستان آمل، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,
وی با اشاره به اقدامات اطلاعاتی و فنی ماموران پلیس آگاهی تصریح کرد: ماموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی دریافتند سارقان پس از شناسایی منازل خالی از سکنه و تخریب پنجره آنها اقدام به سرقت اموال منازل و همچنین سرقت موتورسیکلت از داخل پارکینگها میکردند.
,
فرمانده انتظامی شهرستان آمل در ادامه اظهار کرد: ماموران پس از شناسایی متهمان و مخفیگاه اعضای باند سرقت در عملیاتی غافلگیرانه سه عضو از اعضای این باند به نامهای "ق- الف"، "حمید- ن" و "کیومرث- ق" را دستگیر کردند.
,
سرهنگ گنجیان با بیان اینکه متهمان در تحقیقات و بازجوییهای پلیس به 11 فقره سرقت منزل در شهرستان آمل اقرار کردند، افزود: کلیه محلهای سرقت با اعتراف متهمان شناسایی شد و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و با قرار صادره روانه زندان شدند.
,
انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه