سوت پایان نمایشگاه مطبوعات؛
نمایشگاه مطبوعات برخلاف قول وزیر ارشاد، برگزار نخواهد شد
مدیرعامل موسسه ی مجری برگزاری نمایشگاه مطبوعات تصریح کرد: امسال اسفندماه فقط جشنواره مطبوعات برگزار می شود و برگزاری نمایشگاه به سال آینده موکول شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان وزارت ارشاد نتوانست نمایشگاه مطبوهات را در سال اخیر برگزار نماید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،,البته ماجرای برگزاری نمایشگاه امسال قصه درازی دارد به طوری که در طی ماه های اخیر هر بار صحبت های مختلفی مبنی بر برگزاری و یا عدم برگزاری آن به گوش می رسید.
,در حالی که تنها چند ماه از عمر دولت یازدهم می گذشت، علی قائمی مهر، مدیر روابط عمومی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در این باره گفته بود: بیستمین دوره از نمایشگاه مطبوعات در آبان ماه برگزار نمی شود، ضمن آنکه زمان قطعی برگزاری این دوره از نمایشگاه توسط مؤسسه نشرآوران اعلام خواهد شد.
,پس از این اظهارات علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر دلایل تعویق برگزاری نمایشگاه مطبوعات و زمزمه های عدم برگزاری این نمایشگاه در سال جاری اظهار داشت: نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، امسال برگزار نمی شود.
,این در حالی است که 30 دیماه علی جنتی وزیر ارشاد در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیر کل ارشاد استان قم در گفتگو با خبرنگار قم فردا با قاطعیت از برگزاری نمایشگاه مطبوعات در ماه های پایانی سال خبر داده بود.
,خبری که البته در عمل رنگ واقعیت به خود نگرفت و عصر دیروز خبری مبنی بر به صدا در آمدن سوت پایان برگزاری نمایشگاه مطبوعات، البته قبل از به صدا در آمدن سوت آغاز منتشر شد.
,محمد رضا احمدی مدیر عامل موسسه مجری برگزاری این نمایشگاه در خصوص عدم برگزاری نمایشگاه، گفت: پس از توافق اولیه با مسوولان مصلای تهران در مهرماه امسال، 28 بهمن ماه تا چهارم اسفندماه به عنوان زمان برگزاری نمایشگاه مطبوعات رسما اطلاع رسانی شد؛ اما پس از آن که ستاد نماز جمعه تهران اعلام کرد، نماز جمعه تا پایان زمستان در این مصلا برگزار می شود، ناچار شدیم برنامه نمایشگاه را تغییر دهیم.
,مجری برگزاری نمایشگاه در حالی مکان را به عنوان دلیل اصلی لغو این رویداد فرهنگی بیان می کند که وزیر ارشاد با علم بر این موضوع که نماز جمعه تا آخر سال در مصلی برگزار می گردد، خبر از برگزاری نمایشگاه را داده بود.
,نکته دوم در این زمینه در یافت وجه از برخی رسانه ها می باشد، واضح است که مجری برگزاری نمایشگاه همان طور که خودش عنوان کرده، از برگزاری نماز جمعه در مصلی با خبر بوده اما با این وجود بابت اجاره غرفه ها از برخی رسانه ها وجه دریافت کرده که نشان می دهد نمی تواند فرضیه مکان نمایشگاه دلیل قانع کننده برای عدم برگزاری آن باشد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه