رییس شورای شهر گناوه به شدت تکذیب کرد؛
استعفای شهردار گناوه صحت ندارد
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه انجام هرگونه مصاحبه در خصوص اعلام تائید استعفای شهردار گناوه را که به نقل از وی در برخی پایگاه های خبری استان بوشهر و در فضاهای مجازی انتشار یافت، رد کرد و دروغ خواند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از گناوه پرس؛محمود شهبازی روز عصر جمعه در گفت وگوی با خبرنگار ما گفت: هیچ رسانه ای دراین خصوص با من تماسی نگرفته و خود نیز با رسانه دیگری تماس نگرفته ام.
وی اظهارکرد: باتوجه به اینکه انتشار چنین خبری بین شهروندان ذهنیت ایجاد کرده بود، با امام جمعه نشستی صمیمی و دریک فضای آرام با حضور 9 عضو شورا و شهردار برگزار شد و دو طرف نظرهای خودرا درخصوص مطالبی که در فضای مجازی و رسانه های استان نشر یافته بود، اعلام کردند و در پایان تصمیم های خوبی درخصوص بهبود و پیشرفت کار در شهر و شهرداری اتخاذ شد.
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه با بیان اینکه اختلاف سلیقه امری طبیعی است، خاطرنشان کرد: شهردار از نیروهای فرهیخته، مدیری توانمند و دلسوز است و به صداقت و پاکی وی ایمان کامل داریم که هدفی جز خدمت به شهر ندارد و شورا نیز شهردار را همکار و عضو دهم خود می داند و ازبدو مسئولیت تاکنون منشا خدمات خوبی برای این شهر و شهرداری بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه همچنین در خصوص مطالبی که در ارتباط با طرح نصب دکل های فشار قوی برق در رسانه ها و فضاهای مجازی نشر یافته ، افزود: هدف اصلی این طرح خدمت به شهر و بهبود وضعیت برق است اما انجام آن از اول بدین صورت اشتباه بود و در این خصوص با مشاور طرح نشستی کارشناسانه به زودی برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: مردم مطمئن باشند که شورا براساس وظیفه ، تنها به دنبال خدمت کردن به مردم و حفظ منافع آنان است.
شهبازی گفت: هجمه های سنگینی که در چند روز اخیر بر شورای شهر و شهردار وارد شده منصفانه نیست و از رسانه ها انتظار داریم واقعیت ها را به جامعه منتقل کنند.
روز گذشته در برخی پایگاههای خبری و فضای مجازی خبری با این مضمون انتشار یافت که شهردار گناوه پس از مباحثی که با برخی اعضای شورا درباره تغییر مسیر خط انتقال برق داشت، استعفای خود را به این شورا تحویل داده است.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه