نائب رئیس مجلس شورای اسلامی:

مهم‌ترین جریان فکری مدافعین حرم مبارزه با رژیم صهیونیستی است

مهم‌ترین جریان فکری مدافعین حرم مبارزه با رژیم صهیونیستی است
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم الوند گفت: مهم‌ترین جریان فکری و عقیدتی مدافعین حرم و رزمندگان اسلام رویارویی با رژیم غاصب صهیونیستی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از سرویس اجتماعی شاخص، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهید جانباز حاج علی‌اکبر سلیمانی که امروز در الوند برگزار شد، اظهار کرد: اگر جانفشانی های مدافعین حرم نبود امروز زائری در حرم حضرت زینب(س) وجود نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهدای مدافع حرم غیرت را به نمایش گذاشتند و با ذکر نام قمر بنی‌هاشم، از خیمه‌گاه زینب کبری(س) دفاع و برای همه اسلام عظمت خلق کردند.

,

این مسئول با تأکید بر جریان فکری و عقیدتی مدافعین حرم تصریح کرد:‌ مهم‌ترین جریان فکری و عقیدتی مدافعین حرم و رزمندگان اسلام رویارویی با رژیم غاصب صهیونیستی است.

,

ابوترابی با اشاره به جریان فکری ایجاد شده درکشورهای اسلامی گفت: مستکبران جهان از این جریان فکری که رویکرد استکبارستیزی و رویارویی با رژیم غاصب صهیونیستی دارد، ترس و دلهره دارند.

,

وی بیان کرد: جبهه مقتدری که امروز در غزه، لبنان، سوریه، عراق و سایر ملل مسلمان به وجود آمده به برکت دفاع مقدس و ایستادگی ملت تحت فرمان مقام معظم رهبری در مقابل استکبار جهانی است.

,

این مسئول در انتها افزود: دفاع از حرم را ادامه دفاع مقدس است که در آن مردم با سربلندی از آن بیرون آمده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه