رئیس ثبت احوال بروجرد:
کارت ملی هوشمند برای همه افراد صادر می شود
رئیس ثبت احوال بروجرد گفت: تا کنون کارت ملی هوشمند برای افراد بالای 15 سال و یا افرادی که کارت ملی آنها مفقود شده، صادر می شد اما هم اکنون همه افراد می توانند نسبت به دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "علی زراسوند" افزود: کارت های ملی تا پایان زمان درج شده روی کارت اعتبار دارند اما طبق برنامه جدید همه افراد بالای 15 سال می توانند نسبت به دریافت این کارت اقدام نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,وی اضافه کرد: تا کنون این کارت تنها برای افرادی که برای نخستین بار کارت ملی دریافت می کردند ، صادر می شد اما تهیه این کارت هم اکنون برای همه آزاد است و افراد می توانند برای کارت ملی هوشمند اقدام نمایند.
,
زراسوند اظهار داشت: صدور کارت ملی هوشمند حدود 300 هزار ریال هزینه دارد که از ابتدای آغاز تا دریافت کارت ملی هوشمند حدود دو ماه زمان نیاز دارد.
,
به گفته وی در حال حاضر سه مرکز در بروجرد برای صدور کارت ملی هوشمند مشخص شده اند.
,
رئیس ثبت احوال بروجرد تصریح کرد: طی شش ماهه نخست امسال دو هزار و 758 عدد کارت ملی هوشمند در بروجرد صادر شده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه