ریئس اداره اوقاف رشتخوار خبر داد:
ثبت ۶ وقف جدید به ارزش ۲ میلیارد ریال در رشتخوار
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار از ثبت شش وقف جدید به ارزش 2 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز ذبیح الله ابراهیمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار از ثبت شش وقف جدید در شهرستان رشخوار خبر داد و اظهار داشت: این وقفیات در زمینه احداث مساجد و توسعه اماکن مذهبی در شهرستان رشتخوار است که در زمینی به مساحت ۱۲۰۰متر و به ارزش ۲ میلیارد ریال از سوی خیرین این شهرستان طی عمل خیر خواهانه ای وقف گردیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رشتخوار به ضرورت ثبت وقفهای جدید منطبق با نیازهای روز جامعه اشاره و تصریح کرد: از مردم خیر ونیکوکار شهرستان می خواهیم که با عمل به سنت حسنه وقف که سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) است، سعادت دنیا و آخرت خود را تضمین کنند.
,وی با ذکر اینکه هنوز وقفی در زمینه قرآنی در این شهرستان به ثبت نرسیده خاطرنشان کرد: ترویج و نشر فرهنگ قرآن کریم باید محور وقفهای جدید در حامعه باشد
,ابراهیمی در پایان بر ضرورت فعالیتهای رسانهای برای ایجاد وقفهای نوین تأکید و اظهار کرد: اصحاب رسانه می توانند با تحقیقات علمی – پژوهشی و بیان آثار وقف در جامعه، مردم را به ایجاد وقف های جدید نوین تشویق کرده و در ثواب این احسان ماندگار سهیم باشند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه