کشف بقایای انسانی با قدمت 3 هزار سال در اشنویه + تصاویر
موسی خضری مسئول اداره میراث فرهنگی اشنویه در گفتگو با شنوباس از کشف بقایای جسد یک مرد میانسال خبر داد که قدمت آن مربوط به هزاره اول قبل از میلاد مسیح است...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از شنوباس، مسئول اداره میراث فرهنگی اشنویه محل پیدا شدن استخوان های این مرد میانسال را که به نظر کارشناسان حدود 40 تا 50 سال سن داشته است جنوب شهر اشنویه در نزدیکی پارک شیخ عبدالعزیز عنوان کرد و افزود : این جسد که هنگام حفرچاه توسط یک شهروند کشف شد به همراه چند کوزه سفالی در عمق 6 متری زمین دفن شده بود که کارشناسان میراث فرهنگی بعداز مطالعه بر روی آن متوجه شدند مربوط به مردی میانسال است که در هزاره اول قبل از میلاد یا سه هزار سال پیش زندگی می کرده است. در زیر تصاویر تعدادی از استخوانها و محل پیدا شدن این جسد به همراه کوزه های سفالی پیدا شده در محل دفن آن درج شده است :
, شبکه اطلاع رسانی دانا,




خضری در حالی که اتاقش وسایل گرمایشی نداشت و از شدت سرما به خود می لرزید! در رابطه با تعداد آثار باستانی کشف و ثبت شده در اشنویه سخن گفت و افزود : در سال 85 که اداره میراث فرهنگی در اشنویه شکل گرفت 21 اثر باستانی در اشنویه که عمدتاً قلاع، تپه ، کوزه سفالی، آثار سنگی ، فلزی و... بودند، ثبت ملی شده بودند ولی طی سالهای اخیر این رقم به 130 عدد رسیده است و هم اکنون نیز تعدادی از این آثار ثبت شده یا در حال مطالعه و ثبت می باشند.

مسئول اداره میراث فرهنگی اشنویه در خصوص حفاری های غیرمجاز نیز گفت : متاسفانه متخلفان عمدتاً شب هنگام در تپه ها و قلاع باستانی برای کشف آثار باستانی اقدام می کنند و اداره میراث فرهنگی اشنویه با دو کارمند نیروی انسانی کافی و حتی یک عدد خودرو برای سرکشی به این مناطق در اختیار ندارد لذا لازم است مردم برای جلوگیری از این اقدامات با میراث فرهنگی یا نیروی انتظامی همکاری کنند.
وی همچنین قریب به اتفاق اشیای باستانی که در دست دلالان وجود دارد را تقلبی دانست و گفت : در طول چند سال اخیر تقریباً تمام آثاری که توسط ماموران نیروی انتظامی در اشنویه کشف و ضبط شده اند تقلبی هستند و سودجویان با شگردهای خاصی سعی می کنند آشیایی را تغییر شکل داده و تحت عنوان اثر باستانی با قیمت های کلان به فروش برسانند که لازم است مردم نسبت به این گونه اقدامات هوشیار باشند و در دام سودجویان قرار نگیرند.

,

,

,

, خضری در حالی که اتاقش وسایل گرمایشی نداشت و از شدت سرما به خود می لرزید! در رابطه با تعداد آثار باستانی کشف و ثبت شده در اشنویه سخن گفت و افزود : در سال 85 که اداره میراث فرهنگی در اشنویه شکل گرفت 21 اثر باستانی در اشنویه که عمدتاً قلاع، تپه ، کوزه سفالی، آثار سنگی ، فلزی و... بودند، ثبت ملی شده بودند ولی طی سالهای اخیر این رقم به 130 عدد رسیده است و هم اکنون نیز تعدادی از این آثار ثبت شده یا در حال مطالعه و ثبت می باشند.
,

, مسئول اداره میراث فرهنگی اشنویه در خصوص حفاری های غیرمجاز نیز گفت : متاسفانه متخلفان عمدتاً شب هنگام در تپه ها و قلاع باستانی برای کشف آثار باستانی اقدام می کنند و اداره میراث فرهنگی اشنویه با دو کارمند نیروی انسانی کافی و حتی یک عدد خودرو برای سرکشی به این مناطق در اختیار ندارد لذا لازم است مردم برای جلوگیری از این اقدامات با میراث فرهنگی یا نیروی انتظامی همکاری کنند.
,وی همچنین قریب به اتفاق اشیای باستانی که در دست دلالان وجود دارد را تقلبی دانست و گفت : در طول چند سال اخیر تقریباً تمام آثاری که توسط ماموران نیروی انتظامی در اشنویه کشف و ضبط شده اند تقلبی هستند و سودجویان با شگردهای خاصی سعی می کنند آشیایی را تغییر شکل داده و تحت عنوان اثر باستانی با قیمت های کلان به فروش برسانند که لازم است مردم نسبت به این گونه اقدامات هوشیار باشند و در دام سودجویان قرار نگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه