فرماندار بابلسر در بازدید از نمایشگاه کسب و کار خانگی:

ایجاد مشغال خانگی بخش زیادی از مشکلات اجتماعی و اقتصادی را رفع می‌کند

ایجاد مشغال خانگی بخش زیادی از مشکلات اجتماعی و اقتصادی را رفع می‌کند
فرماندار بابلسر گفت: با ایجاد مشاغل خانگی می‌توانیم بخش زیادی از مشکلات اجتماعی و اقتصادی خانواده‌ها را حل کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهدسر، سیدعلی اسد در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه کسب و کار خانگی در دانشگاه مازندران با تأکید به حمایت از مشاغل خانگی، اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه‌ها نقش مهمی در رونق کسب و کار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه با ایجاد مشاغل خانگی می‌توانیم موجب پر کردن اوقات فراغت بانوان و افزایش سطح درآمد در خانوارها شویم، افزود: با ایجاد مشاغل خانگی می‌توانیم بخش زیادی از مشکلات اجتماعی و اقتصادی خانواده‌ها را حل کنیم.

فرماندار بابلسر با تأکید بر اینکه نیاز است دستگاه‌ها، امکانات و تجهیزات لازم برای رفاه حال شهروندان را فراهم کنند، تصریح کرد: نمایشگاه کسب و کار می‌تواند خانواده‌ها را نسبت به کسب و کار و مشاغل خانگی آشنا کند.

اسد با اشاره به توریستی و گردشگرپذیری شهرستان بابلسر، خاطرنشان کرد: شهرستان بابلسر می‌تواند پایلوت عرضه تولیدات خانگی باکیفیت شود.

وی در پایان بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان بابلسر تاکید کرد و گفت: با استفاده از افراد نخبه به شناسایی ظرفیت موجود در سطح شهرستان پرداخته و موجب رونق کسب و کار در شهرستان شویم.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه