مدیر عامل شرکت مخابرات مازندران:
با قطعی برق امکان وصل شدن سیستم مخابراتی مقدور نیست
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران گفت: در حال حاضر همه ارتباطات ثابت و موبایل در شبکه اصلی برقرار است با قطعی برق امکان وصل شدن سیستم مخابراتی مقدور نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بهروز باباجانی در گفتگو با خبرنگار بلاغ در شهرستان ساری، اظهار داشت: با بارش برف و به وجود آمدن حالت بحرانی در غرب مازندران با قطعی سیستم مخابراتی مواجه نیستیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا ,
وی با اشاره به اینکه با قطعی برق بالطبع بعد از 10 تا 15 ساعت با قطعی تلفن ثابت نیز مواجه میشویم، افزود: در حال حاضر همه ارتباطات ثابت و موبایل در شبکه اصلی برقرار است با قطعی برق امکان وصل شدن سیستم مخابراتی مقدور نیست.
,
باباجانی با اشاره به اینکه مشکل قطعی سیستم مخابراتی بیشتر در غرب مازندران محسوس است، ادامه داد: سیستم مخابراتی مازندران در حال حاضر بدون نقص فعال است.
,
وی خاطر نشان کرد: در بیشتر شهرهای مازندران فعالیت ما سیستم ویدئو کنفرانسی انجام میشود.
,
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران اذعان داشت: با حل مشکل ارتباطی در غرب مازندران بحران در این مناطق کاهش مییابد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه