معاون پژوهشی دانشگاه زابل:
خطوط اخلاقی پژوهشی در ارتقا اعضا مهم است
معاون پژوهشی دانشگاه زابل ضمن تأکید بر برگزاری هفته پژوهش گفت: بحث پژوهش بر می گردد به بحث آیین نامه ارتقا که این یک مشکل گروهی است که موضوع بسیار مهمی است و خود این آیین نامه باعث شده که ما بسیاری از خطوط اخلاقی پژوهشی را وارد کنیم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “استادایرانی“، نشست معاونان پژوهشی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۸کشوربا حضور معاونان پژوهشی دانشگاه ها و روسای پارک های علم و فناوری منطقه ۸کشور روز یکشنبه ۲۲آذرماه ۹۴ در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,در این جلسه ابتدا احتشام زاده معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید باهنر کرمان، کردی تمندانی، معاون پژوهشی و فناوری و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان را به عنوان دبیر منطقه ۸ در این دوره معرفی نمود، همچنین در این نشست ازتشکیل تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی و آزمون نیروهای پیمانی به وضعیت رسمی بحث و تبادل نظرشد.
,سپس معاون پژوهشی دانشگاه زابل ضمن تأکید بر برگزاری هفته پژوهش گفت: بحث پژوهش بر می گردد به بحث آیین نامه ارتقا که این یک مشکل گروهی است که موضوع بسیار مهمی است و خود این آیین نامه باعث شده که ما بسیاری از خطوط اخلاقی پژوهشی را وارد کنیم و خبرنگاران نیز اخلاق در پژوهش کار کنند یعنی کار پژوهشی انجام دهند و گزارش کار ارائه نمایند.
,معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه هرمزگان، حسین زینلی پور در پایان یادآور شد: همکاری بین دانشگاه های منطقه، امر بسیار مهمی است و باید بین دانشگاه های منطقه ارتباط بیشتری برقرار شود و زمینه همکاری مستقیم اعضای هیأت علمی و شرکت های دانش بنیان را نیز فراهم نمود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه