فرمانده انتظامی جویبار:

اعضای یک باند سرقت خودرو در جویبار دستگیر شدند

اعضای یک باند سرقت خودرو در جویبار دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از دستگیری اعضای یک باند سرقت خودرو در جویبار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جویباران، سرهنگ سیدرحمان رضازاده طی گفت‌وگویی با اشاره به دستگیری اعضای یک باند سرقت خودرو در جویبار اظهار داشت: به دنبال گزارشی از فعالیت یک باند سرقت خودرو در شهرستان جویبار موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی افزود: پس از ماه‌ها کار اطلاعاتی و شبانه روزی مأموران پلیس آگاهی جویبار، موفق شدند سارقانی که با استفاده از اسناد خودروهای فرسوده و مزایده‌ای خودروهای سرقت شده را به فروش می‌رساندند، شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی جویبار تصریح کرد: در اقدامی عملیاتی ماموران پلیس آگاهی این شهرستان با همکاری مأموران پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند متهمانی به نام‌های «الف ـ الف» و «میم ـ الف» را در عملیاتی ضربتی دستگیر کنند.

وی افزود: این افراد پس از سرقت خودرو از شهرستان‌های مجاور، خودروهای فرسوده و مزایده‌ای را با همان مدل و یا شبیه به آن را از طریق مزایده خریداری کرده و با دست‌کاری در اسناد و مدارک و نصب آن به خودروهای سرقتی این خودروها را به فروش می‌رساندند.

رضازاده ادامه داد: در بازدید از منزل مسکونی این افراد هفت دستگاه خودروی سرقتی با پلاک و اسناد مجعول کشف شده است.

فرمانده انتظامی جویبار در پایان با توصیه به شهروندان خاطرنشان کرد: شهروندان محترم برای خرید خودرو از صحت عمل فروشندگان و مدارک آنها اظلاع کافی پیدا کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه