دغدغه ی ورزشی عضور شورای شهر صالح شهر ؛
شهری با استعدادهای فراوان اما با امکانات ناچیز
عضو شورای شهر صالح شهر : زمین چمن فوتبال کمترین حقی است که این جوانان بر گردن مدیریت کشت و صنعت کارون و همه مسئولان شهرستان گتوند دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گتوند نیوز عضو شورای اسلامی صالح شهر گتوند اظهار کرد : اواخر دهه پنجاه بود که پدران دوراندیش ما به امید آبادانی سرزمین و تامین امنیت شغلی خویش و فرزندان چند نسل آینده، خانه، کاشانه و زمین های زراعی که تنها منبع امرار معاش آن ها بود را برای احداث مجتمع عظیم کشت و صنعت کارون واگذار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گتوند نیوز ,محمود بلیوند با بیان این مطلب که مسئولین آن دوره وعده هایی به خیرین داده بودند اضافه کرد : اما اکنون و پس از گذشت قریب به چهار دهه، متاسفانه هیچ یک از آرزوهای نیاکانمان به وقوع نپیوسته است و نه تنها فرزندانشان به کار گیری نشده اند، بلکه تلاش آن ها برای در اختیار گرفتن یک زمین چمن فوتبال نیز ناکام مانده است.
بلیوند تصریح کرد: جوانان مستعد صالح شهری در حال اداره یازده تیم فوتبال در این شهر هستند و برخی از آن ها از همین تیم ها روانه تیم های فعال در لیگ های استانی و کشوری و همینطور فعالیت در رده های تیم ملی شده اند.
این عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرستان گتوند همچنین خاطرنشان کرد: زمین چمن فوتبال کمترین حقی است که این جوانان بر گردن مدیریت کشت و صنعت کارون و همه مسئولان شهرستان گتوند دارند.
وی در پایان اظهار کرد: متاسفانه شاهد تبعیضاتی در این زمینه هستیم و انتظار ما از مسئولان محلی، مسئولان مرتبط استانی و به ویژه مدیرعامل کشت و صنعت کارون پیگیری و حل این مشکل است.
محمود بلیوند با بیان این مطلب که مسئولین آن دوره وعده هایی به خیرین داده بودند اضافه کرد : اما اکنون و پس از گذشت قریب به چهار دهه، متاسفانه هیچ یک از آرزوهای نیاکانمان به وقوع نپیوسته است و نه تنها فرزندانشان به کار گیری نشده اند، بلکه تلاش آن ها برای در اختیار گرفتن یک زمین چمن فوتبال نیز ناکام مانده است.
,بلیوند تصریح کرد: جوانان مستعد صالح شهری در حال اداره یازده تیم فوتبال در این شهر هستند و برخی از آن ها از همین تیم ها روانه تیم های فعال در لیگ های استانی و کشوری و همینطور فعالیت در رده های تیم ملی شده اند.
,این عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرستان گتوند همچنین خاطرنشان کرد: زمین چمن فوتبال کمترین حقی است که این جوانان بر گردن مدیریت کشت و صنعت کارون و همه مسئولان شهرستان گتوند دارند.
,وی در پایان اظهار کرد: متاسفانه شاهد تبعیضاتی در این زمینه هستیم و انتظار ما از مسئولان محلی، مسئولان مرتبط استانی و به ویژه مدیرعامل کشت و صنعت کارون پیگیری و حل این مشکل است.
,]
ارسال دیدگاه