مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شازند خبر داد
جمع آوری بیش از 500 میلیون ریال زکات در شازند
مدیر کمیته امداد شازند از جمع آوری بیش از 500 میلیون ریال زکات در 9 ماهه سال جاری در شهرستان شازند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی مشهدی مدیر کمیته امداد شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما گفت: تعداد خانوار تحت پوشش کمیته امداد شهرستان 6 هزار و 457 خانوار است که از این تعداد یک هزار و 338 خانوار شهری و 5 هزار 119 خانوار روستایی هستند.
وی افزود: تعداد کل مددجویان تحت حمایت این اداره 13 هزار و 523 نفر هستند که از این تعداد 4 هزار 712 نفر مرد و 8 هزار 811 نفر زن هستند.
,
,

,
این مسئول با بیان اینکه طی سه ماهه سوم سال عده ای به عاملین زکات اضافه و عده ای نیز جدا شدند اظهار کرد: طی 12 ماهه سال گذشته مبلغ زکات جمع آوری شده 220 میلیون ریال بود که طی 9 ماه سال جاری این مبلغ به بیش از 500 میلیون ریال افزایش پیدا کرده است.
مشهدی به دیگر فعالیت ها در حوزه زکات اشاره و عنوان کرد: تقدیر از زکات پردازان برتر شهرستان در نماز جمعه، انجام دیوار نویسی و نصب بنر در سطح شهرستان و در میعادگاههای نماز جمعه، سرکشی از روستاهای محروم و دور افتاده به همراه دبیر شورای زکات، برگزاری جلسه با عاملین زکات و اعضای شورای بخش زالیان و سرکشی به روحانیون اعزامی در ماه محرم و تحویل بسته فرهنگی از جمله اقدامات حوزه زکات بوده است.
وی همچنین به فعالیت های حوزه درمان اشاره و تصریح کرد: حق بیمه تامین اجتماعی تعداد 325 نفر از مددجویان تحت حمایت توسط کمیته واریز می شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شازند بیان کرد: تعداد 185 مورد سبد غذایی برای کودکان زیر 5 سال به جهت جلوگیری از سوء تغذیه تحویل شد که در این خصوص ماهیانه مبلغ 60 هزار تومان به حساب مددجویان واریز می شود.
مشهدی با بیان اینکه تعداد 30 مورد سرویس بهداشتی مددجویان احداث شد ادامه داد: به جهت بیماران زمین گیر تحت پوشش به تعداد 46 نفر نیز ماهیانه مبلغ 1 میلیون ریال به حساب مددجویان واریز می شود.
وی اضافه کرد: سبد غذایی بیماران خاص نیز که تعداد 40 نفر هستند ماهیانه مبلغ 500 هزار ریال به حساب مددجویان این حوزه واریز می شود.
این مسئول خاطر نشان کرد: تعداد 15 جلسه کلاس آموزش بهداشت جهت مددجویان برگزار شده که در هر جلسه تعداد 30 نفر حضور داشته اند و سبد بهداشتی به مبلغ 250 هزار ریال به شرکت کنندگان تحویل داده شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه