در پی قتل و عام مسلمانان نیجریه؛

سران طوایف کرمان قتل عام شیعیان نیجریه را محکوم کردند

سران طوایف کرمان قتل عام شیعیان نیجریه را محکوم کردند
سران طوایف استان کرمان ضمن محکوم کردن قتل و عام مسلمانان نیجریه توسط ارتش این کشور، از مجامع بین‌المللی خواستار پیگیری این جنایت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح کویر، سران طوایف استان کرمان ضمن محکوم کردن قتل و عام مسلمانان نیجریه توسط ارتش این کشور،  ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار این شهدا، از مجامع بین‌المللی خواستار پیگیری این جنایت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر,

بامداد روز یکشنبه بود که تعداد معدودی از رسانه‌ها از یورش نظامیان ارتش نیجریه به منزل رهبر شیعیان این کشور خبر دادند.

,

نیروهای ارتش نیجریه در تلاش برای بازداشت شیخ «ابراهیم الزکزاکی» رهبر شیعیان این کشور به خانه وی در منطقه «گیلسو» شهر «زاریا» یورش بردند.

,

اعضای آگاه در جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرده‌اند که همسر و پسر شیخ زکزاکی و بیش از ۳۰۰ عضو شیعیان از جمله اعضای ارشد به شهادت رسیده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه