مشهدی ها حریف ذوب نشدند/ ذوب آهن، بیخ گوش استقلال

مشهدی ها حریف ذوب نشدند/ ذوب آهن، بیخ گوش استقلال
تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در هفته چهاردهم لیگ برتر مهمان تیم سیاه جامگان مشهد بود که موفق شد در پایان با نتیجه ۱ بر ۰ این تیم را مغلوب کند و دست پر به اصفهان برگردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میدان نیوز، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در هفته چهاردهم لیگ برتر مهمان تیم سیاه جامگان مشهد بود که موفق شد در پایان با نتیجه ۱ بر ۰ این تیم را مغلوب کند و دست پر به اصفهان برگردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میدان نیوز,

گل محمدی برای این دیدار از رشید مظاهری، ولید اسماعیل، هادی محمدی، اکبر صادقی، مسعود حسن‌زاده (۷۶- دانیال اسماعیلی فرد)، قاسم حدادی‌فر، مرتضی تبریزی، احسان پهلوان (۸۹- صائب محبی)، علی حمام، حجت حق‌وردی و مهدی رجب‌زاده (۸۶- مهدی مهدی پور) در ترکیب تیمش استفاده کرد و فرهاد کاظمی نیز محمد عین افشار، میثم حسینی، سالار افراسیابی، سعید مهدی‌پور، احمد امیرکامدار، غلامرضا عنایتی، امید سینک (۵۶- حسین زامهران)، رضا شربتی، علیرضا نقی‌زاده (۸۲- محسن دلیر)، امیرحسین صدقی و سید پیمان میری (۸۴- سیعد واسعی) را به میدان فرستاده بود.

,

بازی با سوت علی صفایی در ورزشگاه ثامن مشهد آغاز شد و دو تیم در برابر دیدگان حدود ۱۰۰۰ تماشاگر به مصاف هم رفتند.

,

ذوب آهن که برای ماندن در جمع بالا نشینان لیگ به سه امتیاز این بازی احتیاج داشت بازی را تهاجمی آغاز کرد و در دقایق آغازین بازی صاحب توپ و میدان بود. از آنسو شاگردان کاظمی که تشنه برد بودند خیلی در لاک دفاعی نرفته و بازی را در میانه میدان کنترل می کردند.
بازی با همین روند ادامه داشت تا اینکه شاگردان گل محمدی توسط ضربه سر حسن زاده در دقیقه ۴۵ به گل رسیدند تا پیروز نیمه اول لقب گیرند.

,
,

بازیکنان ذوب آهن در نیمه دوم به بازی تدافعی و حفظ توپ روی آوردند و با وجود چند موقعیت خطرناک که شاگردان کاظمی از دست دادند موفق شدند بازی را با همین نتیجه به پایان برسانند تا ۳ امتیاز شیرین خارج از خانه را به امتیازات خود اضافه کنند.

,

ذوب آهن با این برد ۲۶ امتیازی شد و به سه امتیازی استقلال خوزستان صدرنشین رسید و در جایگاه سوم جدول رده بندی لیگ قرار گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه