اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مهار افسردگی با سحرخیزی

مهار افسردگی با سحرخیزی
افسردگی یکی از بیماری‌های روانی است که افراد زیادی با هم درگیرند و این افسردگی با بیدار شدن از خواب در صبح زود می‌توان مهار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مهار افسردگی با سحرخیزیزینب شاهمرادی، روانشناس با اشاره به رابطه سحرخیزی و افسردگی گفت: فردی که افسردگی دارد از زندگی لذت نمی‌برد و ممکن است بی‌خوابی و یا پرخوابی داشته باشد و از علائم دیگر کاهش انرژی، کاهش یا افزایش وزن و کندی روانی حرکت یا کندی سایکوموتور یعنی اختلال در حافظه داشته باشند و این افراد احساس پوچی و ناامیدی می‌کنند، تمرکزشان را از دست می‌دهند و کسانی که این مجموع علائم را با هم داشته باشند دچار افسردگی هستند.

شاهمرادی تصریح کرد: حدود75 درصد از افراد که دچار افسردگی می‌شوند، مشکل خواب دارند، یعنی یا بی‌خوابی و یا پرخوابی دارند و ممکن است که خیلی دیر به خواب بروند و نوعی افسردگی هم وجود دارد به نام افسردگی ملانکومین که تعداد مشخصه آن این است که این افراد صبح خیلی زود از خواب بیدار می‌شوند و دیگر نمی‌توانند به خواب بروند.

این روانشناس با اشاره به این که افسردگی در هنگام سحرخیزی از بین می‌رود، اظهار داشت: از لحاظ زیستی و فیزیولوژیکی در ساعات اولیه صبح میزان ترشح هورمون‌های کورتیزول و اندروفین در بدن افزایش پیدا می‌کند و افزایش همین هورمون‌ها است که در صبح‌گاه باعث هوشیاری فرد می‌شود.

شاهمرادی خاطرنشان کرد: کسانی که خواب زیادی دارند، ترشح این هورمون‌ها در بدن آن ها کم است و همین باعث می‌شود که خواب زیادی داشته باشند و میزان افسردگی در افراد سحرخیز کمتر از افراد غیر سحرخیز است و سحرخیزی به عنوان یک روش درمانی برای افراد مبتلا به افسردگی استفاده بهبود می‌یابند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه