فرمانده انتظامی شهرستان جوین خبرداد:
دستگیری سوداگر مرگ با مقادیری ماده مخدر شیشه در جوین
فرمانده انتظامی جوین گفت:با تلاش پلیس شهرستان ،خرده فروش مواد مخدر صنعتی، دستگیر و روانه زندان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ مهدی غلام زاده در گفتگو با آل نور اظهار داشت: با کسب خبری مبنی بر فعالیت گسترده خرده فروش مواد افیونی در یکی از مناطق شهرستان جوین و پاتوق شدن محل برای توزیع و مصرف مواد مخدر ،موضوع در دستور کار تیمی از ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آ, ل نور,وی افزود:تیم رسیدگی به پرونده با شناسایی پاتوق، محل را بصورت نا محسوس تحت نظر گرفتند.
,فرمانده انتظامی جوین ادامه داد:تیم عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر با اطمینان از فعالیت های مجرمانه در محل، با هماهنگی مقام قضایی وارد عمل شدند و خرده فروش را در حال بسته بندی مواد دستگیر کردند.
,وی تصریح کرد:در بازرسی از مخفیگاه متهم مقادیری مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه کشف شد.
,غلام زاده گفت:متهم ۳۵ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد.
,فرمانده انتظامی جوین در پایان از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیت های مشکوک، به ویژه در زمینه تولید و توزیع انواع مواد مخدر مراتب را سریعا به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه