سرپرست میراث فرهنگی رشتخوار خبر داد:

دستگیری حفاران غیرمجاز در تپه‌های تاریخی «قادرآباد» رشتخوار

دستگیری حفاران غیرمجاز در تپه‌های تاریخی «قادرآباد» رشتخوار
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رشتخوار از دستگیری سه نفر حفار غیرمجاز در تپه های تاریخی روستای قادرآباد شهرستان رشتخوار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کاظم کامیاب در گفت‌ و گو با خبرنگار چهل ماه نیوز اظهار داشت: طبق اخبار و گزارشات ارسالی، یک مورد کمین در تپه های تاریخی توسط پرسنل میراث فرهنگی و با هماهنگی و همکاری نیروی انتظامی شهرستان انجام گرفت که پس از اعزام، 3 نفر از حفاران غیرمجاز را در حین حفاری مشاهده نمودند که این افراد به محض دیدن نیروهای انتظامی  و فرمان ایست از محل متواری شدند که پس از تعقیب و جستجو یک نفر از حفاران غیر مجاز به چنگال قانون گرفتار، و دو حفار دیگر با استفاده از تاریکی شب متواری شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

وی تصریح کرد: با اعتراف حفار غیر مجاز به معرفی دو همدست دیگر خود، آنها نیز شناسایی و به دام قانون گرفتار و بعد از صورت‌جلسه جهت سیر مراحل قضایی تحویل مقامات قضایی شدند.

,

کاظم کامیاب در ادامه ظهار کرد: از این حفاران یک دستگاه فلزیاب  و تعدادی ادوات حفاری کشف و ضبط شد و جهت اجرای حکم تحویل مقامات قضایی شدند.

,

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان رشتخوار در پایان خاطر نشان کرد: شهرستان رشتخوار دارای 270 محوطه حفاظت شده و بنای تاریخی است که تا کنون 21 محوطه و بنای تاریخی این شهرستان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه