لیگ برتر فوتسال کشور :
برد آذرخش هرمزگان را دلشاد کرد
از هفته ۲۲ لیگ برتر فوتسال کشور تیم آذرخش سرخون بندرعباس با نتیجه ۲ بر یک یاسین پیشرو قم را از پیش رو برداشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورزش پنج ، دیدار این دو تیم در حضور بیش از دو هزار هوادار در سالن فجر بندرعباس برگزار شد و در پایان تیم میزبان توانست سه امتیاز حساس این دیدار را بدست آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش پنج,تیم آذرخش بندرعباس موفق شد در این دیدار خانگی تیم متمول یاسین پیشرو را شکست دهد تا به یک قدمی این تیم برسد. آذرخشی ها که با توجه به تجربه کم در لیگ برتر و شروع نا امید کننده و شرایط بد مالیشان از گزینه های سقوط به حساب می آمدند در نیم فصل دوم مسابقات با نتایج خیره کننده خود موفق به صعود در جدول شده اند و نه تنها مدعی سقوط نیستند که در نیمه بالایی جدول و تنها یک امتیاز کمتر از تیم ششم قرار دارند. تیم شایسته اذرخش با برتری مقابل یاسین پیشرو کاملا از خطر سقوط رها شد.
,در این دیدار سینا احمدیان پور و محمد حسینی نژاد برای آذرخش و محمد حسین کوهستانی برای یاسین پیشرو قم موفق به گلزنی شدند.
,در جدول رده بندی تیم آذرخش با ۲۹ امتیاز در رده هفتم و تیم یاسین پیشرو قم با ۳۰ امتیاز در رده ششم جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال کشور قرار گرفتند.
,نتایج سایر دیدارهای این هفته به شرح زیر است:
,گیتی پسند اصفهان ۵ – میثاق تهران ۵
,مقاومت البرز ۲ – تاسیسات دریایی تهران ۷
,فردوسی مشهد یک – مس سونگون ورزقان ۴
,حفاری اهواز ۲ – فرش ارای مشهد صفر
,شهروند ساری ۲ – منصوری قرچک یک
]
ارسال دیدگاه