در دیدار خانواده اوقاف با مسئولان دستگاه قضائی رودبار مطرح شد؛
برخورد قاطع با سارقین بقاع متبرکه و همکاری برای ساماندهی موقوفات رودبار
مسئولان دستگاه قضایی در برخورد قاطع با سارقین بقاع متبرکه رودبار تاکید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش زیتون خبر، حجت الاسلام رهبرشاد و کارکنان اداره اوقاف رودبار در نشستی صمیمی با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان رودبار دیدار و گفتگو کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,مهرداد براری رئیس دادگستری رودبار در این دیدار اوقاف را از خانواده دستگاه قضا دانست و بر همکاری دستگاه قضایی در ساماندهی موقوفات بلا تکلیف تاکید کرد.
وی ابراز کرد: دستگاه قضایی رودبار آمادگی همکاری در زمینه ساماندهی موقوفاتی که ساماندهی نشده اند را دارد.
حجت الاسلام عظیمی نیز با بیان اینکه دادگستری رودبار با سارقین و متجاوزین بقاع متبرکه این شهرستان برخورد قاطع خواهد نمود، گفت: دستگاه قضایی در برخورد با سارقین بقاع با جدیت برخورد می کند.

انتهای پیام/رض
مهرداد براری رئیس دادگستری رودبار در این دیدار اوقاف را از خانواده دستگاه قضا دانست و بر همکاری دستگاه قضایی در ساماندهی موقوفات بلا تکلیف تاکید کرد.
,وی ابراز کرد: دستگاه قضایی رودبار آمادگی همکاری در زمینه ساماندهی موقوفاتی که ساماندهی نشده اند را دارد.
,حجت الاسلام عظیمی نیز با بیان اینکه دادگستری رودبار با سارقین و متجاوزین بقاع متبرکه این شهرستان برخورد قاطع خواهد نمود، گفت: دستگاه قضایی در برخورد با سارقین بقاع با جدیت برخورد می کند.
,

, انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه