برای انتخابات مجلس شورای اسلامی،
جبهه پایداری خراسان شمالی کاندیدای خود را معرفی کرد
جبهه پایداری خراسان شمالی کاندیداهای خود را برای حضور در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بجنا،مسئول جبهه پایداری بجنا،گفت:طی جلساتی که با فعالان سیاسی و فرهنگی حوزه انتخابیه بجنورد، مانهوسملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم داشتیم و مواضع انتخاباتیشان را خواستار شدیم؛ اکثریت قریب به اتفاق قاسم جعفری را بهترین گزینه نمایندگی مجلس شورای اسلامی عنوان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا،, بجنا،, مسئول جبهه پایداری , بجنا،, بجنا،, گفت:, طی جلساتی که با فعالان سیاسی و فرهنگی حوزه انتخابیه بجنورد، مانهوسملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم داشتیم و مواضع انتخاباتیشان را خواستار شدیم؛ اکثریت قریب به اتفاق قاسم جعفری را بهترین گزینه نمایندگی مجلس شورای اسلامی عنوان کردند.,
مهدی الهیفرد اظهار کرد: اما درباره گزینه دوم هنوز بین انتخاب دوگزینه موسیالرضا ثروتی ومحمد وحیدی به اجماع نرسیده ایم.
,
وی افزود: البته در آیندهای نه چندان دور، یکی از این دو گزینه را در صورت اجماع، به عنوان کاندیدای مورد حمایت این جریان معرفی خواهیم کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه