برگزاری چهارمین جلسه از سلسله کلاس های فقه بازار در اراک
فرمانده حوزه بسیج اصناف اراک از برگزاری چهارمین جلسه درس مکاسب ویژه اصناف و مدیران اتحادیههای صنفی روز چهارشنبه ۲۵آذر ماه جاری در مسجد سیدهای اراک خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب، اسدالله فرجی فرمانده حوزه بسیج اصناف اراک، در خصوص برگزاری این کلاس ها گفت: در این جلسه درس مکاسب ویژه اصناف، اعضای اتاق اصناف، هیأت مدیره اتحادیه صنفی شهرستان اراک و اعضای شورای پایگاه بسیج اصناف ارائه می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
فرجی با اشاره به اینکه تاکنون سه دوره از جلسه برگزار شده است اظهار کرد: در این کلاس ها در خصوص آداب و معاشرت معامله مطالبی برای صنوف نیز تبیین خواهد شد.
,
وی ادامه داد: این جلسه روزهای چهارشنبه یک هفته در میان با حضور آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در مسجد سیدهای اراک برگزار می شود.
,
فرجی با اشاره به اینکه می توان با آموزش مسائل فقه و احکام تخلفات احتمالی را به حداقل رساند ادامه داد: امیدواریم با توسعه کلاسهای فقه و آموزش بتوانیم گام بلندی برای ارتقای اصناف و بازاریان برداریم.
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

,

, ,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه