به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی جانبزرگی از اعضا و سرپرستان تیم همنورد در گفتگو با ازناخبر ضمن اشاره به این صعود سخت گفت: باشگاه قیدار زنجان به سرپرستی فرهاد محرمی مهمان شهرستان ازنا بود و در خانه کوه این شهرستان با هماهنگی های انجام شده از سوی هیئت کوهنوردی ازنا برنامه حرکت به قله توسط اعضا مرور شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهدی جانبزرگی از اعضا و سرپرستان تیم همنورد در گفتگو با , ازناخبر , ضمن اشاره به این صعود سخت گفت: باشگاه قیدار زنجان به سرپرستی فرهاد محرمی مهمان شهرستان ازنا بود و در خانه کوه این شهرستان با هماهنگی های انجام شده از سوی هیئت کوهنوردی ازنا برنامه حرکت به قله توسط اعضا مرور شد.,
وی افزود: صبح روز بعد از محل خانه کوه با همراهی اعضا شامل آقایان مهدی لک، فرهاد محرمی و اعضای تیم زنجان، با یک دستگاه مینی بوس به سمت روستای تیان حرکت کردیم.
, وی افزود: صبح روز بعد از محل خانه کوه با همراهی اعضا شامل آقایان مهدی لک، فرهاد محرمی و اعضای تیم زنجان، با یک دستگاه مینی بوس به سمت روستای تیان حرکت کردیم.,
این کوهنورد ازنایی ادامه داد: پس از رسیدن به روستای تیان و مرور مجدد برنامه های مسیر به سمت کوه حرکت کردیم با توجه به شیب ملایم و خنکای هوا باعث شد ساعتی ابتدای ارتفاعات گزرستان باشیم و بعد از یک استراحت کوتاه به سمت پناهگاه اول "گل گل" حرکت کردیم.
, این کوهنورد ازنایی ادامه داد: , پس از رسیدن به روستای تیان و مرور مجدد برنامه های مسیر به سمت کوه حرکت کردیم با توجه به , شیب ملایم و خنکای هوا باعث شد ساعتی ابتدای ارتفاعات گزرستان باشیم و بعد از یک استراحت کوتاه به سمت پناهگاه اول "گل گل" حرکت کردیم.,
جانبزرگی گفت: در مسیر حرکت طبق برنامه قبلی با تیم سفید کوه ازنا هماره شدیم و با هم به سمت مسیر حرکت کردیم، در این میان تیمهایی که در حال برگشت بودند تعدد نفراتشان نشان دهنده شلوغی جانپناه چال کبود بود و ساعت شانزده به سنگ مثقال و بعد از نصب کرامپون و تجهیزات یخ مسیر را به سمت چال کبود و جان پناه ادامه و با وجود سرمایی که شروع شده بود ساعت هفده به جان پناه رسیدیم و متوجه شدیم از تمامی همنوردانی که به چال رسیده بودند هیچ گروهی به قله سنبران صعود نکرده بودند و پنج تیمی که در مسیر دیده بودیم تعداد اونها جمعاّ سی نفر بود به قله گل گل صعود داشتند .
, جانبزرگی گفت: در مسیر حرکت طبق برنامه قبلی با تیم سفید کوه ازنا هماره شدیم و با هم به سمت مسیر حرکت کردیم، در این میان تیمهایی که در حال برگشت بودند تعدد نفراتشان نشان دهنده شلوغی جانپناه چال کبود بود و ساعت شانزده به سنگ مثقال و بعد از نصب کرامپون و تجهیزات یخ مسیر را به سمت چال کبود و جان پناه ادامه و با وجود سرمایی که شروع شده بود ساعت هفده به جان پناه رسیدیم و متوجه شدیم از تمامی همنوردانی که به چال رسیده بودند هیچ گروهی به قله سنبران صعود نکرده بودند و پنج تیمی که در مسیر دیده بودیم تعداد اونها جمعاّ سی نفر بود به قله گل گل صعود داشتند, .,
وی افزود: شب را در همان جان پناه استراحت کردیم و ساعت شش صبح روزبعد در صدد تجهیز و استارت حمله شدیم، از گروه هفت نفره پنج نفر به سمت قله حرکت کردیم، وزش تند باد و سرمایه طاقت فرسا نوید یک مبارزه مرگ و زندگی را میداد، یخچال و قیف گرده اول را حدود یک ساعت پلکانی بالا رفتیم و به خط الراس منتهی به قله رسیدیم.
, وی افزود: شب را در همان جان پناه استراحت کردیم و ساعت شش صبح روزبعد در صدد تجهیز و استارت حمله شدیم، از گروه هفت نفره پنج نفر به سمت قله حرکت کردیم، وزش تند باد و سرمایه طاقت فرسا نوید یک مبارزه مرگ و زندگی را میداد، یخچال و قیف گرده اول را حدود یک ساعت پلکانی بالا رفتیم و به خط الراس منتهی به قله رسیدیم.,
جانبزرگی خاطر نشان کرد: وزش کولاک شدید و سیلی برف و سرمایه حدود سی و هفت درجه زیره صفر ما را مجبور به حرکت از خط الراس کاذب و حرکت تراورس از روی نقابها می کرد، با تماس های رادیویی امید بخش شاهین جانبزرگی ادامه میدادیم تا گرده آخر که شدیدا جهنم کولاک و تندباد به پا شد.
, جانبزرگی خاطر نشان کرد: وزش کولاک شدید و سیلی برف و سرمایه حدود سی و هفت درجه زیره صفر ما را مجبور به حرکت از خط الراس کاذب و حرکت تراورس از روی نقابها می کرد، با تماس های رادیویی امید بخش شاهین جانبزرگی ادامه میدادیم تا گرده آخر که شدیدا جهنم کولاک و تندباد به پا شد.,
این سرپرست کوهنوردان به اولین صعود سنبران در برف پاییزی سال جاری اشاره و ادامه داد: چندین بار تصمیم به اعلام لغو و برگشت گرفتم ولی با امید به لذت مبارزه راس ساعت یازده و ربع موفق به رسیدن به تابلو و پرچم بام زاگرس مرکزی سنبران اشترانکوه شدیم، همگی بر فراز قله سجده شکر و سرود شادمانی را نغمه سرایی کردیم.
, این سرپرست کوهنوردان به اولین صعود سنبران در برف پاییزی سال جاری اشاره و ادامه داد: چندین بار تصمیم به اعلام لغو و برگشت گرفتم ولی با امید به لذت مبارزه راس ساعت یازده و ربع موفق به رسیدن به تابلو و پرچم بام زاگرس مرکزی سنبران اشترانکوه شدیم، همگی بر فراز قله سجده شکر و سرود شادمانی را نغمه سرایی کردیم.,
وی افزود: آخرین تماس صعود را با آقا شاهین برقرار و از سلامت گروه مطلعشان کردم و به سمت پایین از یخچال میانی حرکت کردیم ساعت سیزده جان پناه چال و ساعت شانزده از مسیر برگشت به پناهگاه اول فرود داشتیم، ساعت هجده همان روز به روستای تیان و ساعتی پس از آن در خانه کوه شهرستان ازنا اتمام برنامه شد.
, وی افزود: آخرین تماس صعود را با آقا شاهین برقرار و از سلامت گروه مطلعشان کردم و به سمت پایین از یخچال میانی حرکت کردیم ساعت سیزده جان پناه چال و ساعت شانزده از مسیر برگشت به پناهگاه اول فرود داشتیم، ساعت هجده همان روز به روستای تیان و ساعتی پس از آن در خانه کوه شهرستان ازنا اتمام برنامه شد, .,
جان بزرگی در ادامه به اعضای تیم همنورد اشاره کرد و گفت: مهدی لک دیگر همنورد ما در این صعود سخت بود و با حمایت و هماهنگی هیئت کوهنوردی آقای افشار و حمایت فنی تیم پشتیبانی جناب شاهین جانبزرگی و پشتیبانی موقعیتی توسط علی جانبزرگی این مسیر برای ما هموار شد.
, جان بزرگی در ادامه به اعضای تیم همنورد اشاره کرد و گفت: مهدی لک دیگر همنورد ما در این صعود سخت بود و با حمایت و هماهنگی هیئت کوهنوردی آقای افشار و حمایت فنی تیم پشتیبانی جناب شاهین جانبزرگی و پشتیبانی موقعیتی توسط علی جانبزرگی این مسیر برای ما هموار شد. , 
,
, .jpg)
,
, .jpg)
, .jpg)
, .jpg)
, .jpg)
, .jpg)
, .jpg)
, .jpg)
]
ارسال دیدگاه