رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کشور؛

کمبود 15 پایگاه زمینی اورژانس در سیستان و بلوچستان

کمبود 15 پایگاه زمینی اورژانس در سیستان و بلوچستان
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کشور از کمبود 15 پایگاه زمینی اورژانس در سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حسن نوری ساری در حاشیه نخستین جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته فوریت های پزشکی جنوب شرق در ایرانشهر اظهار کرد: حدود 47 دستگاه آمبولانس جدید برای اورژانس سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛ , پهره؛ , حسن نوری ساری در حاشیه نخستین جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته فوریت های پزشکی جنوب شرق در ایرانشهر اظهار کرد: حدود 47 دستگاه آمبولانس جدید برای اورژانس سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است .,

وی از رفع تمام نواقص اورژانس های کشور تا سال 95 گفت و افزود: متاسفانه به دلیل عقب ماندگی از برنامه پنجم توسعه، کمبود حدود 800 پایگاه زمینی اورژانس در کل کشور و 15 پایگاه زمینی اورژانس در سیستان و بلوچستان وجود دارد که با برنامه ریزی های انجام شده در برنامه ششم توسعه این مشکل برطرف خواهد شد.

, .,

نوری تصریح کرد: همچنین هفت هزار نیروی انسانی در کل کشور و با توجه به شرایط سیستان و بلوچستان 140 نفر در اورژانس این استان نیاز داریم که هنوز مجوز استخدام برای آنان دریافت نشده است اما پیگیری های لازم در حال انجام است.

, .,

انتهای پیام/ 3339

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه