آخرین شانس تراکتور برای رسیدن به جام
با اینکه هواداران تراکتورسازی در نهایت به خواسته خود رسیدند و تونی اولیویرای محبوب را به تیم شان برگرداندند اما در فاصله 5 هفته تا پایان تیم تبریزی در رده ششم جدول قرار گرفته و 8 امتیاز با صدر جدول لیگ برتر فاصله دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناهر چند روی کاغذ شانس قهرمانی تراکتور هنوز زنده است اما این تیم بالای سر خود 5 مدعی دیگر را می بیند که هر کدام درصدی به قهرمانی نزدیک ترند.با این وجود شاید رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان هم از طریق لیگ دشوار باشد و تراکتور دنبال این باشد که ازراه دیگری برای سومین سال پیاپی به آسیا راه یابد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,این راه میانبر البته دشوار است اما شیرینی آخر آن یک جام می تواند باشد که همین جام می تواند تمام تلخی ها و دشواری های پایان فصل را برای هواداران تبریزی به دست فراموشی بسپارد.
,تراکتور برای رسیدن به جام قهرمانی فقط باید دو گام بلند دیگر بردارد که البته فوق العاده دشوار است.آنها فردا در هوای سرد تبریز باید از تیمی میزبانی کنند که در دو ماه اخیر دوباره اوج گرفته و حتی در لیگ برتر شانس مسلم قهرمانی است.
,تراکتورسازی با تونی اولیویرا باید تیم پرقدرت فولاد را شکست دهد تا شانس رسیدن به جام را زنده نگه دارد که البته در این راه به حمایت هوادارانش نیاز دارد.قطعا فردا سرمای هوای تبریز کار را برای حضور در ورزشگاه یادگار امام سخت خواهد کرد اما پیش بینی می شود هم به خاطر حضور تونی روی نیمکت تراکتور هم به خاطر حساسیتی که هواداران تراکتور آن را درک کرده اند ورزشگاه بیشترین تعداد تماشاگر را در تمام این فصل شاهد خواهد بود و روز میانی هفته و سرمای هوا اثری روی استقبال از این بازی بزرگ نخواهد داشت.
,باید دید تراکتور با پتانسیل تیمی اش و البته حضور تونی و حمایت هواداران می تواند از پس تیم خوب و پرمهره فرکی برآید و شانس رسیدن به جام را زنده نگه دارد؟
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه