فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان؛

گرایش جوانان به مصرف مواد صنعتی بیش از سنتی است

گرایش جوانان به مصرف مواد صنعتی بیش از سنتی است
فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان گفت:امروز به دلیل گرایش افراد به مواد صنعتی مبارزه و مراقبت در مرزها به تنهایی کفایت نمی کند زیرا بسیاری از مواد صنعتی با فعل و انفعالات ساده شیمیایی و با استفاده از فرمول هایی که در فضای مجازی موجود است توسط افراد ساخته می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از اهواز نوین، سردار محمدرضا اسحاقی فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان درخصوص گسترش آمار مصرف کنندگان مواد مخدر اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی قاچاقچیان مواد مخدر، جمعیت جوان جامعه و سوء استفاده از انرژی موجود در این گروه است که بیشتر این سودجویان با مقاصد مالی و عده ای نیز با هدف ترویج و نشر معضلات اجتماعی در این زمینه فعالیت می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از اهواز نوین، سردار محمدرضا اسحاقی فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان درخصوص گسترش آمار مصرف کنندگان مواد مخدر اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی قاچاقچیان مواد مخدر، جمعیت جوان جامعه و سوء استفاده از انرژی موجود در این گروه است که بیشتر این سودجویان با مقاصد مالی و عده ای نیز با هدف ترویج و نشر معضلات اجتماعی در این زمینه فعالیت می کند., اهواز نوین،,

, ,

وی افزود: تصور افزایش مصرف کنندگان مواد مخدر اشتباه است بلکه با تلاش مأموران و فرهنگ سازی های انجام شده تعداد بیشتری از مصرف کنندگان شناسایی می شوند هرچند به علت پنهان بودن مساله اعتیاد افراد آمار روشنی در این خصوص وجود ندارد اما تعداد مراجعات به مراکز درمانی دلالت بر افزایش آمار مصرف کنندگان ندارد.

,

اسحاقی با اشاره به پنهان بودن اعتیاد زنان در مقایسه با مردان تصریح کرد: اعتیاد زنان در جامعه در لایه های پنهان قرار دارد اما در سال های گذشته تلاش شده تا امکانات درمان و مشورتی برای این قشر فراهم شود همچنین به جای قوانین سخت گیرانه و مجازات های گذشته این افراد، بیمار تلقی شده و تحت درمان قرار می گیرند.

,

فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان با بیان اینکه گرایش جوانان به مصرف مواد صنعتی بیش از سنتی است گفت: امروز به دلیل گرایش افراد به مواد صنعتی مبارزه و مراقبت در مرزها به تنهایی کفایت نمی کند زیرا بسیاری از مواد صنعتی با فعل و انفعالات ساده شیمیایی و با استفاده از فرمول هایی که در فضای مجازی موجود است توسط افراد ساخته می شوند.

,

وی افزود: بالغ بر ۵۰ درصد مواد مخدر استان از طریق سایر مناطق وارد و مابقی نیز در دست خرده فروشان استان است به همین جهت مأموران نیروی انتظامی نسبت به شناسایی و کشف مواد صنعتی حساسیت بالایی دارند.

,

اسحاقی با اشاره به جمع آوری قلیان ها از سطح پارک ها و سفره خانه ها خاطر نشان کرد: این طرح در استانداری خوزستان در حال بررسی است که حجم عظیمی از کار مربوط به مسائل اجتماعی و بهداشتی است اما برای اجرای هر چه بهتر آن تمام ارگان ها از جمله نیروی انتظامی همکاری خواهند کرد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه