شاگرد جوان نانوائی هشترودی که یک شبه در کل کشور معروف شد

مهدی فرجی: سبد کالا تعلق نگرفته اما سکته نکرده ام

مهدی فرجی: سبد کالا تعلق نگرفته اما سکته نکرده ام
شنیده بودیم که بعضی ها یک شبه معروف می شوند اما خیلی باور نمی کردیم. ولی انتشار یک خبر باعث شد این جمله را باور کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از پیک هشترود , مهدی فرجی همان جوان 25 ساله هشترودی که شاگرد یک نانوائی است و در چند روز گذشته خبری مبنی بر سکته وی بخاطر عدم تعلق سبد کالا به وی در سایتهای خبری و روزنامه ها منتشر شده بود،  گفت: خودم هم دیروز وقتی برادرم روزنامه مربوط به خبر را به من داد متوجه این خبر شدم و خیلی ناراحت شدم. درست است سبد کالا به من تعلق پیدا نکرده اما بنده صحیح و سالم در کنار خانواده خود هستم و شکر خدا هیچ اتفاقی هم برای من در این چند ماه اتفاق نیافتاده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیک هشترود,

وی گفت: من تعجب می کنم یک سایت خبری چطور بدون توجه به درستی یک خبر آنرا منتشر می کند و به نوعی باعث نگرانی خانواده یک فرد می شود. حتی من نمی دانم منشا خبر از کجاست و چه کسی این خبر را اعلام کرده است.

,

فرجی گفت: آنروز وقتی از کار برگشتم خیلی هم خسته بودم و گوشی خود را خاموش کرده و خوابیدم. این خبر که پخش شده بود هر کس از زبان خودش تفسیر کرده بود و حتی به خانواده گفته بودند من در استخر خفه شده ام و آنها بعد از تماس بامن و عدم پاسخگوئی من حتی به بیمارستان هم سر زده بودند. در طول این دو روز دوستان و آشنایان من از شهرهای مختلف تماس می گیرند و جویای حال من هستند و من مجبورم به تک تک آنها توضیح بدهم که من مشکلی ندارم و صحیح و سالم هستم.

,

 

,

 سبد کالا تعلق نگرفته اما سکته نکرده ام

,  سبد کالا تعلق نگرفته اما سکته نکرده ام,  سبد کالا تعلق نگرفته اما سکته نکرده ام]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه