اعتراض اهالی بلوار الغدیر به آب گرفتگی منازل + تصاویر

اعتراض اهالی بلوار الغدیر به آب گرفتگی منازل + تصاویر
منطقه الغدیر گرگان یکی از محروم ترین نقاط شهر گرگان است که در ناحیه 5 شهرداری منطقه دو گرگان واقع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ افرادی که درمحله الغدیر گرگان زندگی می کنند جزء اقشار ضعیف جامعه هستند و طی بارش های اخیر با وجود طولانی بودن زمان بارندگی ، مشکلات و آبگرفتگی های در منازل افراد ساکن در منطقه الغدیر گرگان اتفاق افتاده است و اهالی بلوار الغدبر گرگان براین باورند که بعد از لوله کشی فاضلاب منازلشان با آبگرفتگی مواجه می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,

IMG 0129

, IMG 0129,

خانم باقری یکی از ساکنین الغدیر 24 به خبرنگار ما گفت : تا قبل از این که کوچه های ما را برای فاضلاب بکنند مشکلی در خصوص آبگرفتگی نداشتیم اما بعد از هر بارندگی آب در زیر زمین منزل ما جمع می شود و ما باید آب را با استفاده از پمپ خالی کنیم .

,

وی درادامه افزود : بعد از این آب گرفتگی ها مجبور شدیم تا زیر زمین خانه را پر کنیم تا این مشکل مرتفع گردد.

,

IMG 0133

, IMG 0133,

براتعلی حسین زاده یکی دیگر از اهالی الغدیر 22 است که به این موضوع اعتراض دارد و افزود : تاکنون برای خالی نمودن آب از زیر زمین منزل 2 پمپ آب با استفاده از وام کمیته امداد خریداری کردم ودیگر توان این که بخواهم پمپ دیگری برای خارج آب بخرم ندارم.

,

این پیر مرد از کار افتاده گفت: تا به حال چند بار آتش نشانی برای تخلیه آب از زیر زمین منزلم اقدام کرده و هنوز مقدار زیادی آب در زیر زمین وجود دارد .

,

وی در ادامه عنوان کرد : حدود 30 سال است که در این محله زندگی میکنند ولی چنین مشکلی نداشته ولی بعد از لوله کشی فاضلاب این مشکل پیش آمده است و از مسئولین خواست تا این موضوع را پیگیری نمایند و مشکل به وجود آمده را برطرف نمایند.
انتهای پیام/

,
,

IMG 0118

, IMG 0118,

IMG 0130

, IMG 0130,

IMG 0127

, IMG 0127,

IMG 0126

, IMG 0126,

IMG 0138

, IMG 0138]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه