نماینده اهواز :
بهتر است به جای پرداخت پول و سبد کالا برای مردم اشتغال زایی کنیم
سیدشریف حسینی گفت:خانواده ها حاضر هستند یارانه و سبد کالا نگیرند اما یکی از فرزندانشان شاغل شوند و در آمد پایدار و ثابتی داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز:سید شریف حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با رهیاب در خصوص سبد کالای دولت اظهار داشت: مهمتر از اعلام سبد کالا توزیع درست و عادلانه آن است و اینکه مردم در صفهای طویل برای دریافت کالا منتظر بمانند از لحاظ مدیریتی جایگاهی ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,نماینده مردم اهواز تصریح کرد:نوع توزیع مهم است وقتی جامعه هدف این طرح افراد نیازمند به این سبد تعریف می شود یعنی کسانی با درآمد زیر پنج میلیون ریال و تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و...این خوب است.
,وی افزود:ولی سوال پیش می آید که خانواده ایی که 5 بیکار دارد و سرپرست خانواده کارگر آزاد است یا راننده تاکسی، پیک موتوری و هیچ بیمه ایی ندارد و از دید دولت پنهان ماندند باید سریعا دولت در مرحله دوم این اقشار را پوشش بدهد.
,سید شریف حسینی خاطر نشان ساخت:این عدالت نیست که به کسانی با حقوق و درآمد بالا ، سبد کالا تعلق گرفته است ولی افرادی که درآمدی ندارند یا بیمه دریافتی ندارند محروم بشوند.
,وی اضافه کرد: دولت در مرحله دوم باید افراد محتاج به این سبد را شناسایی کند و تحت پوشش قرار بدهد.
,نماینده مردم اهواز تصریح کرد: بهتر است به جای پرداخت پول و سبدهای این چنینی برای مردم اشتغال زایی کنیم چرا که مهمترین نیاز امروز جامعه اشتغال است.
,وی اضافه کرد: خانواده ها حاضر هستند یارانه و سبد کالا نگیرند اما یکی از فرزندانشان شاغل شوند و در آمد پایدار و ثابتی داشته باشند.
,حسینی خاطر نشان ساخت:این طرح می تواند بازار را تنظیم کند تا افرادی که اقلام مورد نیاز مردم را احتکار کرده اند تا در ماههای آخر سال گرانتر بفروشند نتوانند به خواسته هایشان برسند لذا این کار دولت جای تقدیر و تشکر دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه