مسئول امورشرعی النصره+عکس
یک تبعه عربستان سعودی به عنوان مسئول امور شرعی گروهک تروریستی "جبهه النصره" در سوریه تعیین شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، یک تبعه عربستان سعودی به عنوان مسئول امور شرعی گروهک تروریستی "جبهه النصره" در سوریه تعیین شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,این سعودی "عیسی العطوی" نام دارد و اطلاعات حاکی است که وی نیمه های سال 2013 وارد سوریه شد.
,سایت "الحدث نیوز" نوشت: العطوی طی مدت کوتاهی به این سمت رسید درحالیکه باید برای تصدی چنین سمتی مدت بیشتری را میگذراند؛ و تعیین این فرد به عنوان مسئول امور شرعی درحالی است که او چندان فرد معتقدی نیست، و قبلا بیشتر فعالیتهای ادبی داشته است، و یکی از اعضای فعال "باشگاه ادبی تبوک" بود.
,خبرها حاکی است که سلطان بن عیسی العطوی قبلا عضو هیأت موسوم به امر به معروف و نهی از منکر در تبوک بود، البته عضویت او در این هیأت به دستور "فهد بن سلطان عبدالعزیز" امیر منطقه تبوک صورت گرفت و العطوی نماینده وی در هیأت بود و فرمانهای او را اجرا می کرد.
,جبهه النصره از گروه های وابسته به القاعده در سوریه است و مانند داعش از سوی عربستان سعودی حمایت می شود.
,

, انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه