رئیس اداره آب و فاضلاب شهری رامسر در گفتگو با بلاغ/
آب شرب رامسر سالم است / وصل شدن 95 درصد آب منطقه شهری
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری رامسر از وصل شدن بیش از ۹۵ درصد از آب منطقه شهری رامسر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،رئیس اداره آب و فاضلاب شهری در گفتگو با خبرنگار بلاغ گفت: تعداد ۱۷ منبع چاه در دو نقطه آب سطحی نسبت به تامین آب صورت گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،, بلاغ,وی افزود: پس از شروع بارش برف و قطع برق شهر رامسر تولید آب از ۲۸۰ لیتر در ثانیه به ۱۲۰ لیتر در ثانیه کاهش یافت.
,وی اظهار داشت: با تلاش کلیه همکاران و پس از وصل شدن برق کلیه منبع ها و ایستگاههای پمپاژ در کمترین زمان ممکن راه اندازی و بیش از ۹۵ درصد شهر از نعمت آب سالم بهره مند شدند.
,وی همچنین اقدامات انجام شده را تشریح کرد و گفت: راه اندازی دو ایستگاه دیزل ژنراتور موجود در ایستگاه پمپاژ و منبع شماره ۹ و همچنین آوردن یک دستگاه دیزل ژنراتور برای شهرستان انجام شد.
,محمد پور بیان داشت: توزیع آب معدنی و توزیع آب با تانکر در سطح شهر هم توسط نیروهای آب و فاضلاب شهری انجام شده است.
,وی در آخر توصیه ای به شهروندان کرد و گفت: خواهشمندیم تا اتمام شرایط برفی و یخبندان نسبت به صرفه جویی و ذخیره آب اقدام نمایند و همچنین کنتورهای منازل را برای جلوگیری از یخ زدن با پارچه ها و یا گونی بپوشانند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه