قربانی گرفتن سبد کالا از تایید تا تکذیب
در پی انتشار خبر مرگ یک نفر در صف توزیع سبد کالا استاندار تهران این خبر را تکذیب کرد و گفت: فوت در صف توزیع سبد کالا فقط یک شایعه است./ رییس پلیس پیشگیری تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرگ پیرمرد 86 ساله در صف توزیع کالا را تایید می کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ در پی انتشار خبر مرگ یک نفر در صف توزیع سبد کالا استاندار تهران این خبر را تکذیب کرد و گفت: فوت در صف توزیع سبد کالا فقط یک شایعه است. رییس پلیس پیشگیری تهران در جمع خبرنگاران تاکید کرد: مرگ پیرمرد 86 ساله در صف توزیع کالا را تایید می کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری؛,استاندار تهران در گفتگو باخبرنگار ایرنا گفت: هیچ مورد فوتی در صف توزیع سبد کالا در استان تهران گزارش نشده است و این موضوع فقط یک شایعه است.
,شایعاتی مبنی بر فوت پیرمرد 86 ساله در داخل صف توزیع سبد کالا در تهران منتشر شده که این موضوع از اساس تکذیب می شود و مرگ این فرد در صف توزیع سبد کالا اتفاق نیفتاده است.
,همچنین ایرنا با انتشار یک فایل صوتی از رییس پلیس پیشگیری تهران مدعی شد که وی فوت در صف سبد کالا را تایید نمی کند.
,

, سبد کالای دولت
سبد کالای دولت
,اذعان استادار تهران مبنی بر اینکه هیچ مورد فوتی در صف توزیع سبد کالا گزارش داده نشده است و بی اطلاعی وی از چنین اتفاقی و بررسی نکردن این مورد قبل از اظهار نظر خود جای بسی تامل دارد.
,براساس این گزارش؛ رییس پلیس پیشگیری تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرگ پیرمرد 86 ساله در صف توزیع کالا را تایید می کنیم.
,محسن خانچرلی در حاشیه جلسه ستاد توزیع سبد کالای استان تهران در جمع خبرنگاران درباره فوت یک پیرمرد در صف توزیع سبد کالا اظهار داشت: بر اساس گزارشهای واصله این پیرمردی حدوداً 86 ساله به نام مرتضی عظیمی که دارای سابقه سکته قلبی بوده است در داخل صف توزیع سبد کالا در تهران دچار سکته قلبی و به بیمارستان فیاضبخش منتقل میشود که در گذشته نیز سابقه بیماری در همین بیمارستان را داشته است.
, :,

, رییس پلیس پیشگیری تهران
رییس پلیس پیشگیری تهران
,همچنین استاندار تهران مدعی شد که اقلام سبد کالا تامین شده و مرد نگران نباشند.
,وی با اذعان بر وجود مشکلات در توزیع این سبد از سوی دولت گفت: مسئوولان پیگیر حل مشکلاتی هستند که در شبکه های توزیع سبد کالا وجود دارد و مردم از بابت تامین اقلام به هیچ وجه نگران نباشند.
,هاشمی همچنین ادامه داد: ذخایر کشور و استان برای ارائه سبد کالا کافی و حتی مازاد است و مردم برای دریافت سبد کالا عجله نکنند.
,گفته های هاشمی در حالی است که وی از وضعیت استان تهران به درستی مطلع نبوده و اخباری که حاکی از عدم توزیع سبد کالا در شهرستان های استان تهران از جمله پاکدشت بوده را در دسترس نداشته است.
]
ارسال دیدگاه