دستگیری 18 تن از افراد اخوان المسلمین

دستگیری 18 تن از افراد اخوان المسلمین
نیروهای امنیتی مصر 18 تن از سران اخوان‌المسلمین را دستگیر نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه خبری "الفجر" ؛ نیروهای امنیتی در استان "الجیزه" مصر 18 تن از سران اخوان‌المسلمین را که متهم به تشویق به تظاهرات برضد ارتش و پلیس مصر بودند را دستگیر و اعلام نمودند که در اموال یکی از دستگیرشدگان 100 هزار پوند مصری  کشف شده است که وی قرار بوده  آن را میان شهروندان برای شرکت در تظاهرات توزیع کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
سرلشکر "محمو فاروق" مدیر اداره کل تحقیقات استان "الجیزه" مصر گفته است ضرورت دارد نیروهای امنیتی برای دستگیری مجرمان و تشویق کنندگان به خشونت و آشوب در سطح شهرها افزایش یابد.
,
 
,
شایان ذکر است از زمان برکناری "محمد مرسی" فشارها بر سران و افراد اخوان‌المسلمین افزایش یافته است و بسیاری از سران این گروه در این کشور بازداشت شده اند.
,
 
,
امروز نیز دادگاه مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر و 14 تن از سران اخوان‌المسلمین به اتهام کشتار مقابل کاخ ریاست جمهوری "قصر اتحادیه " مصر بود که با حکم قاضی " احمد صبری یوسف" به اول مارس موکول گردید.
,
 
,
انتهای پیام/  
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه