شهردار منظریه خبر داد:

آغاز پروژه بزرگ میدان و بلوار ورودی اصلی شهر منظریه

آغاز پروژه بزرگ میدان و بلوار ورودی اصلی شهر منظریه
شهردار منظریه گفت: پروژه بزرگ میدان و بلوار ورودی اصلی شهر منظریه از سمت اسفه سالار آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، سید علی مرتضوی اظهار کرد: پس از سال‌ها انتظار، میدان و بلوار ورودی شهر منظریه از سمت اسفه سالار به طول ۸۰۰  متر در دو باند رفت و برگشت آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شهرضانیوز، سید علی مرتضوی اظهار کرد: پس از سال‌ها انتظار، میدان و بلوار ورودی شهر منظریه از سمت اسفه سالار به طول ۸۰۰  متر در دو باند رفت و برگشت آغاز شد., شهرضانیوز,
وی با اشاره به اینکه آزادسازی‌های این میدان و بلوار که از ابتدای سال جاری شروع شده، افزود:  عملیات خاکبرداری آن که به وسعت حدود ۵۰۰ متر مربع انجام شده و به ادامه بلوار اصلی ۲۵ متری  کارگر که در محله اسفه سالار واقع شده متصل می‌شود.
, وی با اشاره به اینکه آزادسازی‌های این میدان و بلوار که از ابتدای سال جاری شروع شده، افزود:  عملیات خاکبرداری آن که به وسعت حدود ۵۰۰ متر مربع انجام شده و به ادامه بلوار اصلی ۲۵ متری  کارگر که در محله اسفه سالار واقع شده متصل می‌شود.,
 
,
شهردار منظریه گفت: این پروژه پس از عملیات خاکبرداری به حجم ۴۶۰۰ متر مکعب در حال حاضر  در مرحله تسطیح و ریگلاژ ، بسترسازی کف و خاکریزی لازم تا کد ارتفاعی نهایی می باشد.
, شهردار منظریه گفت: این پروژه پس از عملیات خاکبرداری به حجم ۴۶۰۰ متر مکعب در حال حاضر  در مرحله تسطیح و ریگلاژ ، بسترسازی کف و خاکریزی لازم تا کد ارتفاعی نهایی می باشد.,
 
,
وی با بیان اینکه این میدان دارای آبنما و المان شهری و سیستم روشنایی است، بیان کرد: هزینه  این پروژه بالغ بر ۴ میلیارد ریال برآورد شده و  اعتبار آن  از محل درآمدهای شهرداری و اعتبارات مصوب ملی و استانی تأمین می‌شود و امیدواریم این پروژه در آیندای  نزدیک به بهره برداری برسد.
, وی با بیان اینکه این میدان دارای آبنما و المان شهری و سیستم روشنایی است، بیان کرد: هزینه  این پروژه بالغ بر ۴ میلیارد ریال برآورد شده و  اعتبار آن  از محل درآمدهای شهرداری و اعتبارات مصوب ملی و استانی تأمین می‌شود و امیدواریم این پروژه در , آیندای  نزدیک به بهره برداری برسد.,
 
,
مرتضوی با اشار به بازدید خانه به خانه از کارگران خدمات شهرداری با هدف آشنایی با مشکلات آنان، گفت: شهرداری به عنوان یک مجموعه واحد و خانواده بزرگ محسوب می‌شود و  کارگران به عنوان عضوی این خانواده بیشترین و بهترین ساعات روز خود را در محل کار سپری می کنند باید از امید، رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشند.
, مرتضوی با اشار به بازدید خانه به خانه از کارگران خدمات شهرداری با هدف آشنایی با مشکلات آنان، گفت: شهرداری به عنوان یک مجموعه واحد و خانواده بزرگ محسوب می‌شود و  کارگران به عنوان عضوی این خانواده بیشترین و بهترین ساعات روز خود, را در محل کار سپری می کنند باید از امید، رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشند.,
 
,
وی گفت: نتایج به دست آمده در فعالیت‌های شهرداری حاصل تلاش و کار جمعی و اتکال به خداوند است و با این روند شهرداری در مسیر پیشرفت بهینه فعالیت‌های خود قرار می‌گیرد.
, وی گفت: نتایج به دست آمده در فعالیت‌های شهرداری حاصل تلاش و کار جمعی و اتکال به خداوند است و با این روند شهرداری در مسیر پیشرفت بهینه فعالیت‌های خود قرار می‌گیرد.,
 
,
شهردار منظریه با تأکید بر لزوم تکریم کارکنان بالاخص قشر زحمتکش کارگر، تصریح کرد: جامعه‌ای شکوفا جامعه‌ای است که به نیروی کار به طور خاص توجه داشته باشد و براساس همین دیدگاه در منازل کارگران با درک مسایل و مشکلات معیشتی و خانوادگی آنان حضور یافته‌ایم.
, شهردار منظریه با تأکید بر لزوم تکریم کارکنان بالاخص قشر زحمتکش کارگر، تصریح کرد: جامعه‌ای شکوفا جامعه‌ای است که به نیروی کار به طور خاص توجه داشته باشد و براساس همین دیدگاه در منازل کارگران با درک مسایل و مشکلات معیشتی و , خانوادگی آنان حضور یافته‌ایم.,
 
,
وی افزود: تاکنون بازدید از ۱۲ نفر از گارگران در منازل آنها انجام شده و مابقی مطابق با برنامه ریزی انجام شده در دست اقدام است.
, وی افزود: تاکنون بازدید از ۱۲ نفر از گارگران در منازل آنها انجام شده و مابقی مطابق با برنامه ریزی انجام شده در دست اقدام است.,
 
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه