logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس اداره هواشناسی کوهرنگ بیان کرد

کوهرنگ با 20 درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین نقطه کشور در 24 ساعت گذشته

کوهرنگ با 20 درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین نقطه کشور در 24 ساعت گذشته
کارشناس هواشناسی شهرستان کوهرنگ گفت: در 24 ساعت گذشته در کوهرنگ بارندگی و بارش برف نبوده است ولی در 72 ساعت گذشته دارای بارش به صورت برف بود که این کاهش دما در دیشب به 20 درجه سانتیگراد رسید و کوهرنگ سردترین نقطه کشور بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس اداره هواشناسی شهرستان کوهرنگ در گفت‌وگو با خبرنگار کوهرنگ خبر گفت: با ورود توده هوایی سرد به استان از روز پنجشنبه دمای هوا در کوهرنگ با افت دما همراه بود که این افت دما موجب شد تا دمای چلگرد در شهرستان کوهرنگ، به 20 درجه سانتیگراد زیر صفر برسد.

منصور مهری‌بابادی گفت: در 24 ساعت گذشته در کوهرنگ بارندگی و بارش برف نبوده است ولی در 72 ساعت گذشته دارای بارش به صورت برف بود که این کاهش دما در دیشب به 20 درجه سانتیگراد رسید و کوهرنگ سردترین نقطه کشور بوده است.

مهری‌بابادی گفت: دمای هوای دیروز در میانه روز به 7 درجه سانتیگراد زیر صفر و در شب به 16 درجه سانتیگراد زیر صفر رسید.


کارشناس هواشناسی کوهرنگ بیان داشت: در پی بارش برف و باران در این شهرستان از هفته قبل و افت دما در روزهای گذشته، مصرف حامل‌های انرژی بخصوص گاز در این شهرستان افزایش یافته است.

منصور مهری‌بابادی میزان بارش برف در شهر چلگرد را 60 سانتیمتر بیان کرد و گفت: بارش برف نسبت به سال گذشته در همین زمان از سال 20 سانتیمتر افزایش داشته است.

مهری‌بابادی در ادامه گفت: میزان بارش باران امسال در شهرستان به نسبت سال گذشته در همین زمان 40 میلیمتر کاهش داشته است.

وی افزود: سامانه بارش برف از عصر روز جمعه 27 آذر ماه بصورت پراکنده شهرستان را فرا می‌گیرد و تا صبح شنبه 28 آذرماه ادامه خواهد داشت.

منصور مهری‌بابادی به سامانه بارش برف دیگری هم اشاره کرد و افزود: از روز دوشنبه بارش برف آغاز خواهد شد و بارش تا اواخر هفته ادامه خواهد داشت.

 
شهرستان کوهرنگ، هرساله با بارش نخستین برف بسیار سرد می‌شود و مردم کوهرنگ شب گذشته سردترین شب سال را در سال جاری گذراندند.
 
دما در اکثر نقاط استان کمتر از منفی 15 درجه بود به‌ طوری که سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری شهرستان کوهرنگ با دمای منفی 20 اعلام‌ شده است.
 
هم‌اکنون یخ و یخبندان در کوهرنگ مشکلات بسیاری را برای مردم این شهرستان ایجاد کرده است.
 
ضمن اینکه هم اکنون 20 روستای بخش مرکزی کوهرنگ مشکل تردد در معابر را به‌ واسطه وجود برف و یخبندان دارند
 
گزارش از همت بدری فرد
 


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه