مدیر عامل سازمان حمل و نقل شیروان:
به زودی فعالیت تاکسی بی سیم در شیروان آغاز می شود
حیدری؛ مدیر عامل حمل و نقل شیروان گفت: روند اجرایی فعالیت تاکسی بی سیم در شیروان 40 درصد پیشرفت داشته است و در روزهای آتی شاهد افتتاح تاکسی بی سیم هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "جعفر حیدری" مدیر عامل سازمان حمل و نقل شیروان بیان کرد: رانندگان در زمان جنگ تحمیلی نقش بسزایی را ایفا کردند که نمونه بارز آن نیز اجرای فرمان حضرت امام خمینی(ره) بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,وی گفت: بودجه سازمان حمل و نقل شیروان از اکثریت سازمانهای استانهای خراسان بیشتر بوده است و فعالیت خوبی را در پیش گرفته است.
,حیدری گفت: کل درآمد تحقق یافته سازمان حمل و نقل شیروان بالغ بر 2 میلیارد و 800 میلیون ریال است و کمکهای مالی شهرداری شیروان و سازمانهای دولتی در سال 94 9 میلیارد و 400 میلیون ریال بوده است.
,وی افزود: در بخش ناوگان اتوبوسرانی سازمان حمل و نقل با فعالیت 10 دستگاه اتوبوس، 7 دستگاه مینی بوس جابجایی بیش از 1 میلیون و 249 هزار نفر را از ابتدای سال جاری بر عهده داشته است که به طور متوسط روزانه 6 هزار و 540 نفر را در سطح شهر با عنایت به تمام محدودیتهای موجود انجام داده اند.
,مدیر عامل سازمان حمل و نقل شیروان گفت: قریب به 350 تاکسی درون شهری در امر خدمات رسانی و جابجایی مسافر را در سطح شهر شیروان بر عهده دارند که در سال 94 جذب 35 دستگاه تاکسی افزایشی را اجرا نموده ایم.
,وی افزود: بیش از 40 دفتر آژانس با حدود 500 دستگاه ماشین ساماندهی شده اند و دارای مجوز رسمی هستند که به مردم شیروان خدمات رسانی دارند.
,جعفری با اشاره به خدمات ناوگان در بخش برون شهری گفت: فعالیت 6 شرکت مسافر بری با حدود 32 دستگاه اتوبوس و 15 دستگاه مسافر بر سواری، به طور متوسط 1530 مسافر را در روز جابجا می کنند.
,وی افزود: شرکت تعاونی حمل و نقل مینی بوس رانی خود راننده شیروان و حومه با 50 دستگاه مینی بوس و جابجایی قریب به 1200 مسافر در روز از بازوان توانمند سازمان حمل و نقل همگانی در امر جابجایی مسافر است.
,مدیر عامل سازمان حمل و نقل شیروان در ادامه خبر از احداث پایانه مسافربری در شان مردم شیروان خبر داد و افزود: با همکاری اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار زمینی در حومه شهر جهت احداث پایانه مسافر بری اختصاص یافته است که حمایت سرمایه گذاران بخش حمل و نقل که استوانه های خدمات رسانی هستند را در این زمینه می طلبد.
,جعفری در ادامه با اشاره به عملکرد ترافیکی و عمرانی سازمان حمل و نقل همگانی گفت: خط کشی طولی سطح شهر به متراژ 46 هزار و 500 متر و خط کشی عابر پیاده به متراژ 1540 متر مربع یکی از اقدامات این سازمان است.
,وی افزود: خرید و نصب 4 دستگاه دوربین کنترل ترافیک در چهار نقطه شهر شیروان با پیشرفت فیزیکی بالغ بر 60 درصد در حال اجرا است.
,حیدری با اشاره به فعالیتهای سازمان در بخش فرهنگی سرویسهای حمل و نقل مسافر به صورت رایگان برای نمازگزاران نماز جمعه، مراسمهای ملی و مذهبی، برگزاری کلاسهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را بر شمرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه