مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان:

نشست ها و گفتگوهای دائم و مستمر، رمز وحدت حوزه و دانشگاه

نشست ها و گفتگوهای دائم و مستمر، رمز وحدت حوزه و دانشگاه
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی گفت: اساتید می بایست با حضور در حوزه های علمیه و علماء و روحانیون با حضور در دانشگاه، توانمندی های یکدیگر را بسنجند و با هم اندیشی و هم کلام شدن علاوه بر نزدیکتر شدن افق های ذهنی، از توانمندی یکدیگر حسن استفاده را ببرند تا منجر به پیشرفت و سربلندی نظام مقس جمهوری اسلامی ایران شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار قرآن و عترت پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز در خصوص سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: در سال 1358آیت الله مفتح که نماد وحدت حوزه و دانشگاه بود ترور شد؛ ایشان فردی روحانی و حوزوی بودند و بخاطر وظیفه و احساس مسئولیت وانجام  فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر اتحاد و انسجام حوزه های علمیه و دانشگاه در دانشگاه مشغول به تدریس شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار قرآن و عترت پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز در خصوص سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: در سال 1358آیت الله مفتح که نماد وحدت حوزه و دانشگاه بود ترور شد؛ ایشان فردی روحانی و حوزوی بودند و بخاطر وظیفه و احساس مسئولیت وانجام  فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر اتحاد و انسجام حوزه های علمیه و دانشگاه در دانشگاه مشغول به تدریس شدند., پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز, پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز,

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در ادامه افزود: پس از شهادت دکتر مفتح برنامه ریزی شد در سالروز شهادت ایشان،  بین دانشگاه و حوزه علمیه مؤلفه هایی را که می تواند این دو پایگاه علمی عظیم  کشور و جهان اسلام را به هم نزدیک کند مطرح کنند تا سبب نزدیک شدن این دو نهاد علمی به یکدیگر شوند.

, حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در ادامه افزود: پس از شهادت دکتر مفتح برنامه ریزی شد در سالروز شهادت ایشان،  بین دانشگاه و حوزه علمیه مؤلفه هایی را که می تواند این دو پایگاه علمی عظیم  کشور و جهان اسلام را به هم نزدیک کند مطرح کنند تا سبب نزدیک شدن این دو نهاد علمی به یکدیگر شوند.,

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در پاسخ به سوال توصیه شما برای انسجام و وحدت بیشتر بین حوزه های علمیه و دانشگاه چیست؟ اظهار داشت: باید نشست های و گفتگوهای دائم و مستمری درطول سال بین این دو نهاد علمی کشور باشد تا از شرایط و قابلیت های همدیگر مطلع  شوند .

, حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در پاسخ به سوال توصیه شما برای انسجام و وحدت بیشتر بین حوزه های علمیه و دانشگاه چیست؟ اظهار داشت: باید نشست های و گفتگوهای دائم و مستمری درطول سال بین این دو نهاد علمی کشور باشد تا از شرایط و قابلیت های همدیگر مطلع  شوند .,

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان  با توصیه به ارتباط بیشتر استاتید حوزه و دانشگاه عنوان کرد: اساتید می بایست با حضور در حوزه های علمیه و علماء و روحانیون با حضور در دانشگاه، توانمندی های یکدیگر را بسنجند و با هم اندیشی و هم کلام شدن علاوه بر نزدیکتر شدن افق های ذهنی، از توانمندی یکدیگر حسن استفاده را ببرند تا منجر به پیشرفت و سربلندی نظام مقس جمهوری اسلامی  ایران شود.

, مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان  با توصیه به ارتباط بیشتر استاتید حوزه و دانشگاه عنوان کرد: اساتید می بایست با حضور در حوزه های علمیه و علماء و روحانیون با حضور در دانشگاه، توانمندی های یکدیگر را بسنجند و با هم اندیشی و هم کلام شدن علاوه بر نزدیکتر شدن افق های ذهنی، از توانمندی یکدیگر حسن استفاده را ببرند تا منجر به پیشرفت و سربلندی نظام مقس جمهوری اسلامی  ایران شود.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه