مراسم اختتامیه جشنواره مجازی دفاع مقدس خاک سرخ در فرهنگسرای امام خمینی برگزار شد.
مراسم اختتامیه جشنواره مجازی دفاع مقدس خاک سرخ که از هفته دفاع مقدس آغاز شده بود ، ساعاتی پیش با معرفی نفرات برتر در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باقرشهرنیوز مراسم اختتامیه جشنواره مجازی دفاع مقدس خاک سرخ که از هفته دفاع مقدس آغاز شده بود ، ساعاتی پیش با معرفی نفرات برتر در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهرنیوز,,

, ,
در این مراسم که در فرهنگسرای امام خمینی(ره) برگزار می شد ، از نفرات برتر در بخش های مختلف با اهدای لوح تقدیر ، جایزه نقدی و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
,میلاد سلگی نویسنده و فیلم ساز خوش ذوق باقرشهری که مسئولیت بسیج رسانه ناحیه مقاومت بسیج حضرت روح الله (ره) را نیز بر عهده دارد ، افتخاری دیگر برای همشهریان باقرشهری خود آفرید و عنوان دومی بخش فیلم نامه نویسی این دوره از جشنواره را از آن خود کرد.
,,

, ,
در همین رابطه میلاد سلگی در گفتگو با خبرنگار باقرشهرنیوز عنوان کرد: دومین جشنواره مجازی دفاع مقدس که به همت معاونت فرهنگی جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش برگزار می شد ، همزمان با هفته دفاع مقدس و در محورهای فیلم، عکس، سرود، موسیقی، شعر و ادب، نمایش و فیلم نامه، نقاشی، تندیس، طراحی و تصویرسازی، دکوراسیون، وبلاگنویسی و سایت، خاطرات و دلنوشته، مقالات و داستان، کتب و نشریات مرتبط با دفاع مقدس، پوستر، خوشنویسی برگزار گردید.
, باقرشهرنیوز ,وی افزود: بنده هم در بخش فیلمنامه نویسی و با اثر « زمانی با پاهایم» شرکت کرده بودم که به لطف خدا و تلاش های بی وقفه ای که در تهیه این اثر انجام شده بود، موفق به کسب عنوان دوم در این جشنواره شدم.
,گفتنی است این جشنواره هرساله و در بخش های مختلف جهت معرفی بیشتر ارزش های دفاع مقدس و به همت جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نو اندیش برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه