به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه/
برگزاری اولین بزرگداشت شهید آیت الله مفتح در درگز
مسئول حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) درگز: مسئله وحدت حوزه و دانشگاه امری بسیار مهم است و نباید به صورت شعار باقی بماند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسین عیدی مسئول حوزه علمیه حضرت امیرالمومنین(ع) شهرستان درگز به خبرنگار درگزخبر اظهار کرد: برای اولین بار در درگز با حضور دانشجویان و طلاب در محل حوزه علمیه درگز مراسم بزرگداشت شهید آیت الله مفتح برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام حسین عیدی مسئول حوزه علمیه حضرت امیرالمومنین(ع) شهرستان درگز به خبرنگار درگزخبر اظهار کرد: برای اولین بار در درگز با حضور دانشجویان و طلاب در محل حوزه علمیه درگز مراسم بزرگداشت شهید آیت الله مفتح برگزار می شود., درگزخبر ,وی افزود: این بزرگداشت آغازی است برای تبادل علوم مختلف بین دانشجویان و طلاب درگزی تا با استفاده از علم و استعداد های خود در جهت اهداف آرمانی خود قدم بردارند.
,مسئول حوزه علمیه امیرالمومنین(ع) تاکید کرد: مسئله وحدت حوزه و دانشگاه امری بسیار مهم است و نباید به صورت شعار باقی بماند؛ چراکه با وجود و گسترش علوم مختلف در جهان هیچکس به تنهای قادر به فراگیری همه این علوم نیست.
,وی ادامه داد: بنابراین به منظور استفاده موثر از علوم مختلف، باید بین حوزه و دانشگاه پیوندی ناگسستنی ایجاد شود تا در راستای اهداف مقدس اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران گامهای اساسی برداشته شود.
,حجت الاسلام عیدی به گوشه ای از زندگی شهید آیت الله مفتح اشاره کرد و گفت: شهید آیت الله مفتح در حالی که از اساتید حوزه علمیه قم بود وارد عرصه دانشگاه شد و تا درجه دکترا به تحصیلات خود ادامه داد و زمانی که متوجه توطئه دشمن در زمینه اختلاف افکنی بین حوزه و دانشگاه شد؛ برای وحدت این دو قشر مهم جامعه قدمهای اساسی برداشت.
,وی افزود: سرانجام این شهید بزرگوار در روز 27 آذر سال 1358، هنگام ورود به دانشکده الهیات، توسط گروهک فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه